Speltips

Speltips Timrå IK - VIK Västerås HK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-13 19:00 Spela här

Speltips Timrå IK - VIK Västerås HK
Land: Sverige Liga: HA
Odds: 2.25 Speltips: 2 (matchodds)
2013-09-13 19:00 Timrå IK - VIK Västerås HK 2 (matchodds) 2.25 draggz

Vill börja med att gratulera er som ryggade Karlskrona igår. Jag ska vara ärlig och erkänna att den satt ju betydligt enklare än väntat, så här enkelt borde det vara oftare.

Nog om detta...

Idag har jag hittat ytterligare en match i härliga HA som jag anser vara spelvärt. Detta är matchen mellan Timrå och Västerås.

Timrå kommer från en mycket jobbig säsong både spelmässigt och ekonomiskt. Man har tappat STORA delen av truppen från i fjol då man åkte ur Elitserien. Många så kallade "experter" har faktiskt till och med tippat Timrå långt ner i tabellen även i år, trots att man spelar i ett lägre seriesystem.

Jag tror också Timrå kommer få en jobbig säsong. Man har lyft upp ett par juniorer och truppen i sig är ingenting märkvärdigt för denna serien heller.

Man har däremot presterat relativt bra under försäsongen (resultatmässigt) där man mött ganska tufft motstånd men ändå lyckats stå upp bra. Detta är dock inget jag lägger större vikt över. För vi minns väl alla Karlskrona i fjol? Laget som bland annat tvålade dit Örebro på försäsongen för att sedan vara helt chanslösa mot precis allt och alla när väl allvaret startat.


Tittar vi istället på Timrås motståndare Västerås är det genast lite skilda världar. Laget har värvat spännande inför säsongen och många experter och tyckare tippar laget som en absolut toppkandidat att sluta topp 3 i årets serie.
Försäsongen har däremot inte varit något vidare för detta lag resultatmässigt där man bland annat förlorat mot Asplöven (4-2).
Men som jag tidigare nämnde lägger jag iprincip imgen värdering alls i matcherna på försäsongen då vi förra året fick ett bra exempel på hur mycket dessa matcher skiljer sig ifrån seriespelet (tänker återigen på Karlskrona) . Enligt mig SKA Västerås vara en absolut kandidat att slås om de tre topplatserna i HA då man på pappret har en mycket stark trupp.

Anledning till att jag väljer att spela Västerås är för att jag anser att de trots bortaplan har över 50% chans att att vinna matchen mot ett enligt mig svagt Timrå. Ett matchodds på 2.25 är således spelvärt.
Håller dock ner insatsen lite eftersom det är premiär.


Mitt spel blir:

Timrå IK - VIK Västerås HK 2 (matchodds) 2/5 units
Stort lycka till vid rygg!

draggz - 13 September, 2013, 09:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Firman - 2013-09-13 14:21:45

växjö-modo, modo 3.00 känns som ett mycket spelvärt alternativ nu på lördag.
Ska dock inte underskatta växjö, men tror modo står som vinnare.
Eller vad tror ni?

Firman - 2013-09-13 14:12:25

Första jag reagera på när oddsena kom ut, bra rek!