Speltips Stoke City - Manchester City

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

13/09/2013 23:38

post-img

Stoke City - Manchester City

SPELSTOPP

14/09/2013 16:00

Speltips Stoke City - Manchester City

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

13/09/2013 23:38

PUBLICERAD

13/09/2013 23:38

SPELSTOPP

14/09/2013 16:00

SPORT

Fotboll

post-img

Stoke City - Manchester City

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 6.00
Tips 1

Sett till förutsättningarna är 6 ggr pengarna på Stoke alldeles för högt mot Manchester City och det går inte att ignorera ett sådant värdespel. Det skulle förvåna mig väldigt om vi erbjuds 6.00 på Stoke vid matchstart. Ett Stoke som mycket väl kan vinna den här matchen.

Stoke har börjat säsongen riktigt bra och tagit två segrar på de tre första matcherna. Man har besegrat Crystal Palace hemma med 2-1 och West Ham borta med 1-0. I förlustmatchen gjorde Stoke en bra insats mot Liverpool borta där man hade flera vassa chanser och bara var en missad straff i slutminuterna från att få med sig ett oavgjort resultat. Stoke förlorade dock matchen med 1-0.

Stoke har inte gjort några spektakulära värvningar inför den här säsongen. Man har förstärkt laget på ytterbackplatserna, värvat Marko Arnautovic och tagit in Stephen Ireland på lån. Även Jermaine Pennant kan ses som ett nyförvärv då han var helt ute i kylan i slutet av Pulis regim. Det viktiga är dock det faktum att Stoke inte sålt en enda viktig spelare och man har därför ett något starkare lag nu än i våras.

Det mest intressanta med Stoke den här säsongen är att Mark Hughes helt har förändrat lagets spelstil. Något som var ett krav då han tog över Stoke. I första halvlek mot West Ham såg Stoke mer ut som Barcelona än brittiskt och förändringen är total. Stoke dominerade matchen helt mot West Ham, höll i bollen och släppte inte till en enda farlig målchans bakåt. Stoke har ett av Premier Leagues bästa försvar och Steven N’Zonzi har varit grym i sin nya offensiva mittfältsroll. Det är ett helt nytt Stoke vi har fått se som har imponerat stort på mig.

Precis som Stoke har Manchester City tagit sex poäng på de inledande tre matcherna. Bortsett från premiärsegern mot Newcastle hemma (4-0) så tycker jag inte att Man City har imponerat och man har inte sett jättevassa ut spelmässigt. I den andra matchen förlorade man borta mot Cardiff med 3-2 och även om Man City vann med 2-0 hemma mot Hull senast så förtjänade man inte den segern och Man City spelade inte bra. Jag tycker ännu inte att nye managern Pellegrini har fått ordning på Manchester Citys spel. Även om vi självklart har andra krav på Man City än Stoke.

Som alla vet är Stoke ett mycket bra hemmalag och Man City är ofta ett helt annat lag borta än hemma. Något som vi fått se prov på ofta de senaste åren och även i säsongens enda bortamatch för Manchester-laget då Man City fick stryk av Cardiff. Man City har också haft svårt mot Stoke på Britannia Stadium sedan Stoke tog klivet upp i Premier League. På fem möten har ett hårdsatsande Man City endast tagit fyra poäng i Stoke. Fyra oavgjorda och en förlust. Det är anmärkningsvärt!

Stoke är helt skadefritt inför den här matchen och Mark Hughes har lyxen att kunna välja vilka spelare han vill. Det gäller inte Man City som saknar lagkaptenen och mittbacken Vincent Kompany på grund av skada. Även nyförvärvet och mittbackskollegan Martin Demichelis och ytterbacken Micah Richards saknas så City har problem i försvaret. Även viktige David Silva är tveksam till spel för Man City då han drog på sig en lättare skada under landslagsuppdrag för Spanien.

Jag tror att Stoke kan skrälla i den här matchen. Ett Stoke där allt är uppåt efter en bra start, ett nytt fint spel och en ny manager. Stoke ställs mot ett Man City där man inte har något att förlora men där Stoke ändå känner att de har en chans att vinna matchen med tanke på statistiken lagen emellan och sitt fina hemmaspel. Stoke har inte förlorat hemma mot Man City på fem försök sedan återkomsten till Premier League. Stoke är dessutom helt skadefria och ordinarie medan Man City saknar sin lagkapten, har fler skador bakåt och där dessutom David Silva är tveksam till spel. Man City kan trots det självklart ställa ett bra lag på banan men då Stoke i skrivande stund står i 6 ggr pengarna och City i 1.65 är valet givet. Jag ser ett stort värde i oddset på Stoke och väljer att spela en hemmaseger. Bortsett från det jag nämnt ovan så ska Man City spela Champions League nästa vecka och man har även haft massor av spelare i väg på landslagsuppdrag. Det gäller förvisso även till viss del Stoke men jag tror knappast dessa två faktorer är något som missgynnar Stoke i det här mötet.

Spel: Stoke vinner mot Manchester City - odds 6.00 bet365

Stoke Citys trupp: Begovic, Butland, Sorensen, Cameron, Huth, Muniesa, Pieters, Shawcross, Wilkinson, Wilson, Adam, Assaidi, Edu, Etherington, Ireland, Ness, N’Zonzi, Palacios, Pennant, Shea, Whelan, Arnautovic, Crouch, Jones, Walters.

Manchester Citys trupp: Hart, Pantilimon, Wright, Boyata, Clichy, Kolarov, Lescott, Nastasic, Zabaleta, Garcia, Fernandinho, Milner, Nasri, Navas, Rodwell, Silva, Toure, Aguero, Dzeko, Guidetti, Jovetic, Negredo, Nimely.

Domare: Mark Clattenburg

This is the stats tab
This is the post tip

Stoke City - Manchester City

SPELSTOPP

14/09/2013 16:00

Stoke City - Manchester City

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 6.00
Tips 1

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
gabriel -  14 Sep - 16:38
Ireland är utlånad från A Villa
gjolec -  14 Sep - 14:28
Bra rek och sunt värdespel med tanke på Citys alla skador, Kompany, Silva, Clichy, Richards och Demichelis borta. Nastasic kan dock troligtvis spela.

Pettson// Tror du har väldigt dålig koll på Man Citys ungdomsakademi med tanke på den kommentaren. Minns jag inte helt galet så spelar Daniel Sturridge i din egen klubb numera tex (har för mig du är en pool supporter).

Man City fan.
Göken -  14 Sep - 13:59
Jag tycker detta är ett sunt spel. City vann visserligen hemma mot Hull men herregud vad dåliga City var och vilken tur man hade som inte kom i underläge. Det måste till en rejäl uppryckning annars vinner Stoke detta.
Pettson -  14 Sep - 06:43
och dagens bästa(innan dagen knappt hunnit börja)

" Men spontant känns det som att slåss med barn borde vara bra för självförtroendet :)"

/legendariskt
Pettson -  14 Sep - 06:41
hejsan!

en fråga.

steph ireland, vart är han utlånad ifrån? (vet att han tidigare var en av manC tidigare produkter vilket det inte funnits så gott om:-))
qwert -  14 Sep - 02:13
Solklar rygg. Oddset bör ligga runt 4,0 (25% chans). Dock väljer jag att lira DnB-ettan och 1X.
mr_england -  14 Sep - 00:57
Vi får helt enkelt önska varandra lycka till! Kul att Rekatochklart finns i alla fall så det blir en diskussion.

Har missat infon om barnslagsmålet som du tog upp. Men spontant känns det som att slåss med barn borde vara bra för självförtroendet :)
gabriel -  14 Sep - 00:44
Jag är helt klart med på dina argument.
Men tycker Man C besitter en bra och bred trupp och vill inte tappa flera onödiga poäng så dom kommer självklart gå för vinst. Det där med att vinna 70 respektive 550, visst jag hade så klart också vunnit 550. MEN, så enkelt är ju det inte. Spela på Stoke du, jag önskar dig lycka till. Trots att N'Zonzi varit ute o slagits med barn här i veckan eller när det var...
mr_england -  14 Sep - 00:37
Gabriel: Bjuder på några argument för en Stoke-skräll nedan även om statistik, skador mm självklart inte är allt. Ibland kan det ju vara så enkelt att laget med bäst spelare helt enkelt bara vinner. Skillnaden är ju dock att om vi båda satsar en hundring så vinner du 70 kr och jag 500 kr. För mig är därför valet var jag väljer att satsa min hundring på den här matchen enkelt...

Man City har aldrig slagit Stoke borta i PL på fem försök. Stoke vann säsongens hittills enda hemmamatch. Man City förlorade säsongens hittills enda bortamatch. Stoke är helt skadefria. Man City saknar sin lagkapten och några andra viktiga spelare. Lagen har båda 6 poäng efter 3 matcher. Man City ska spela CL i veckan. Stoke spelade väldigt bra senast.

Är inte den säkraste vinnaren i år men man måste värdera vinstchansen i förhållande till oddset och jag tycker nog att det här spelet borde få plats någonstans på världskartan...

3-1 till Stoke City menar du? :)
gabriel -  14 Sep - 00:08
Man får tacka själv, fick som sagt 1.70 på man C. Nä men seriöst, hur ska Stoke kunna vinna denna match? Finns inte på världskartan. Ska vi säga 3-1 till city?
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

20 Apr

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.97

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

20 Apr

Sirius - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

1

1.80

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

15:00

20 Apr

Ljugarbänken omgång 4

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

10.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

20 Apr

Lelles Fantasytips - omg 4

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

3.94

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

20 Apr

IFK Göteborg - IFK Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.88

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

20 Apr

Luton - Brentford

Fotboll - Premier League

1 dnb

2.33

Idag
Live
Leboff

Leboff

16:42

20 Apr

Lopp 6 - 6 Ohh Tooma

Trav - Jägersro

Vinnare

2.10

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

20 Apr

Malmö - Västerås

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

1.76

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

18:00

20 Apr

Empoli - Napoli

Fotboll - Serie A

Under 3 mål

1.64

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:15

20 Apr

Manchester City - Chelsea

Fotboll - FA-cupen

Chelsea +1

1.85

Idag
Live
Aston

Aston

20:30

20 Apr

Wolverhampton - Arsenal

Fotboll - Premier League

Över 8,5 skott på mål

1.72

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

23:00

20 Apr

Carolina - NY Islanders

Ishockey - NHL

1

1.83

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

21 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.75

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

14:00

21 Apr

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Trippelkombo

5.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

21 Apr

GAIS - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.83

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

21 Apr

AIK - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Under 2.5 mål

1.78

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

17:30

21 Apr

Fulham - Liverpool

Fotboll - Premier League

Fulham +1.25

1.75

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

21 Apr

Real Madrid - Barcelona

Fotboll - La Liga

Över 28,5 fouls

1.77

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

22 Apr

Roma - Bologna

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

22 Apr

Elfsborg - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

2 över 3,5 hörnor

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:45

22 Apr

Milan - Inter

Fotboll - Serie A

2

2.05

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4 Fotboll
7776 kr
Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4 Trav
1280 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4

Fotboll

7776 kr

Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4

Trav

1280 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4

Fotboll

5184 kr