Speltips

Speltips Struff -Golubev

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-16 18:30 Spela här

Speltips Struff -Golubev
Land: Ryssland Liga: ATP St Petersburg
Odds: 2,10 Speltips: Struff
2013-09-16 18:30 Struff -Golubev Struff 2,10 Poldan


Nu känns det som ett bra läge att kliva in på Jan-Lennart Struff. Tysken förlorade väldigt orättvist mot Niels Desein. Han var egentligen så överlägsen en spelare kan vara utan att vinna. I min värld berodde den förlusten till största del på otur blandat med okoncentration.

Struff är sjukt bra inomhus. Han har alla slag som krävs, men som jag skrev i en tidigare rek så går han väldigt hårt i returgemen och slår bort många returer som han annars kunde fått tillbaka i spel. Tysken var fantastik i början på året och har klättrat till 100-strecket.

För ungefär ett år sedan gjorde Struff fyra bra inomhusturneringar och kom upp en bra bit på rankingen. I Hamburg för några veckor sedan led han av en förslitningsskada som sedan syntes på resultaten, men när han äntligen får spela inomhus ser det ut som att han hittat tillbaka.

Jag tycker att Struff är lite bättre än Golubev på allt och har är också rankad 30 platser bättre än Kazakstaniern. Golubev har förlorat många märkliga matcher mot mediokert motstånd senaste tiden. Förluster mot Gerard Granollers, Martin Fischer och nu senast Stephane Bohli – en spelare som formsvaga Jurgen Zopp sedan demolerade i raka set.

Här tycker jag att oddsen ska vara omvända och ser värde på Struff ner till 1,80. Det känns som att tysken är tillbaka och att förlusten mot Desein bara var en ren tillfällighet.

Poldan - 15 September, 2013, 22:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tureholm - 2013-09-17 13:26:33

Bra spel över 22.5