Speltips FC Viktoria Plzen - Manchester City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-09-17 20:45
Land:
Liga: CL
Odds: 1.85
Speltips: 2:a
Spela på Speltips FC Viktoria Plzen - Manchester City
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2:a
Tycker att jag hittat ett intressant spel i dagens CL. Man C åker till Tjeckien i en match de bör vinna för att för att för första gången kunna avancera till slutspel i CL. Jag har tre motiveringar till varför detta är en bra rek (det mesta av informationen är hämtat från SvenskaFans och Sky Sport)

1. Fernandinho, Navas, Aguero och Dzeko vilades i helgen för att kunna starta idag. Även Nastasic och Jovetic är skadefria, dessutom finns det rapporter att Kompany kan starta (han har följt med truppen).
2. B. Munchen kommer utan tvekan att vinna denna grupp. 2:a platsen står mellan CSKA och Man C; d.v.s. City bör ta 6 poäng mot Plazen för att ha en god chans att avancera.
3. Pellegrini är CL-kung. Han var så nära man kan komma till en CL-semi förra året med Malaga men åkte snöpligt ut mot Dortmund efter att ha släppt in två mål i slutminuterna. Jag tror Pellegrinin kommer gå ALL IN i Cl med tanke på hans historia och att City till mångt och mycket dumpade Mancini för att han inte lyckades i CL.

Utöver detta så är det kvalitetsskillnad här.. Det finns inte en ända spelare i hemmalaget som skulle platsa på Citys bänk. En sista grej är att jag tycker att det är bra att City endast fick med sig en poäng mot Stoke; detta gör enligt mig att de inte kommer va för avslappnade och tro att de löser sig utan de har fötterna på jorden och kommer att kämpa för segern. Det ska tilläggas att Plazen ligger etta i Tjeckiska ligan och har bra form men dom har inget att hämta här - jag tippar att de får med sig 0 eller 1 poäng när gruppspelet är över. Dom har ingen rutin i dessa sammanhang medan City spelar CL för tredje året i rad.

Jag spelar tungt på City till 1.85@William Hill
Kommentera gärna.


Spela på FC Viktoria Plzen - Manchester City hos William Hill
woland - 17 September 2013 - 16:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-09-17 19:57

Man City:
Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Aguero, Nasri, Dzeko

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: