Över 2,5 mål i matchen mellan Napoli och Dortmund. Betsson (bl.a) betalar 1.80.

Senast Napoli var ute i CL och härjade var säsongen 2011-2012. Då avslutade de med över 2,5 mål i fyra av de sista fem matcherna. Bland annat minns vi ett magiskt dubbelmöte med Chelsea. I ligan har man inlett med två av tre matcher ö2,5. Man har gjort nio mål framåt på dessa tre matcher.

Dortmund har inlett med fyra matcher av fem ö2,5 mål. Inledningen på säsongen har varit perfekt. Fem segrar av fem möjliga, nitton mål framåt och två poängs serieledning mot Bayern München, som man slog i tyska supercupen med 4-2. I förra årets Champions gjorde Dortmund mål i alla matcher utom en. Bara fyra gånger höll man nollan. 8 av 13 matcher gick ö2,5 mål.

TIll att börja med, wow! Vilken match! Som synes är det två lag i en helt vansinnigt bra form som drabbar samman. Det är inledningsomgången i den tajta grupp F, där Dortmund får räknas som knappa favoriter. Benitez brukar göra bra resultat i Europa och han vet naturligtvis hur viktiga hemmamatcherna är. För Napoli ska det helst bli seger, medan jag tror Dortmund är hyfsat nöjda med ett kryss. Detta känns som perfekta förutsättningar för en målrik match, för det ligger inte i Dortmunds natur att lägga sig på försvar och försvara ett resultat.

Det kryllar av offensiv kvalitet i lagen och känslan är att båda kommer vilja framåt. Känns inte som att något av lagen har kapacitet att stänga ner motståndaren efter en 1-0-ledning. Att det blir en målrik historia känns väldigt troligt här. Ett kokande Sao Paolo kommer bära fram sitt hemmalag mot ett Dortmund som i princip aldrig lämnar planen mållösa

Klopp säger inför matchen att alla fyra lag kan avancera och komma sist i gruppen.
"But we are in good shape and we are here to get something, to be honest."

Behrami i Napoli säger:
"Playing at home could be a big help and we need to take advantage of our home games.

"It's very important we make a good start and we've got to treat this like the biggest game of our lives."


Har inte sett trupperna, men Napoli har en skadefri trupp. Vilade ett par spelare i helgen. Det här känns som en trolig elva:

P. Reina
C. Maggio
R. Albiol
P.Cannavaro
P. Armero
V. Behrami
G. Inler
J. Callejon
M. Hamsik
L. Insigne
G. Higuain

Gundogan, Sebastian Kehl och Lukasz Piszczek är skadade för Dortmund. Trolig elva:

Weidenfeller
Grosskreutz
Subotić
Hummels
Schmelzer
Bender
Sahin
Mkhitaryan
Reus
Aubameyang
Lewandowski

Insats: Lite över medel. @nokkan21 på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip