Speltips

Speltips Stakhovsky - Sousa & Kohlschreiber - Berlocq

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-19 14:00 Spela här

Speltips Stakhovsky - Sousa & Kohlschreiber - Berlocq
Land: Ryssland Liga: ATP St Petersburg
Odds: 1,74 Speltips: Stakhovsky & Kohlschreibe
2013-09-19 14:00 Stakhovsky - Sousa & Kohlschreiber - Berlocq Stakhovsky & Kohlschreibe 1,74 Poldan

Nu är det hög tid för en dubbel och valet faller på Sergiy Stakhovsky och Philipp Kohlschreiber. Huvudspelet ligger på ukrainaren som är gjuten på ihard. Han möter en för dagen rätt slapp Joao Sousa som har besvärande resultat i ryggen.

Sousa gjorde vad som kan beskrivas som succé i US-Open. Portugisen slog först skräll-mannen Grigor Dimitrov och lyckades vända ett jobbigt underläge i andrarundan mot Jarkko Nieminen. Det är emellertid inte riktigt samma förutsättningar idag. Ju snabbare underlag desto svårare får Sousa. Han hade jätteproblem med ihard i Davis Cup och tvingades till fem set mot två spelare utanför 300-strecket. Dessutom förlorade han mot en av dem.

Om Joao Sousa spelar som han gjorde i första omgången får han stryk idag. Även om siffrorna imponerade (6-3, 6-4 mot Lorenzi) så vann han under 70% av poängen på förstaserven och blev även bruten två gånger. MOT LORENZI, som är en ordentligt oduglig på ihard.

1,45 är bra på Stakhovsky som håller ihard som sitt bästa underlag och slog, kanske inte helt oväntat, Fernando Verdasco i öppningsmatchen.

Vi kryddar oddset med Kohlschreiber till 1,20 som inför den här turneringen spelet sitt livs tennis. Tysken, tillsammans med Djokovic, var de enda som plockade set på Nadal i US-Open och vilket set han gjorde, kanske det bästa i karriären.

Nu är inte ihard Kohlschreibers stora våta dröm men när motståndet heter Carlos Berlocq så är han så många klasser bättre att en förlust skulle klassas som månadens skräll. Berlocq spelar med för mycket spinn och blir lättexploaterad när motståndarna slår igenom hans försvar.

Kohlschreiber har 4-2 i matcher där förlusterna kommit på grus. De möttes i St:Petersburg för exakt ett år sedan och då vann tysken efter tre set.

Dubbeln betalar 1,74 hos Expekt

Poldan - 18 September, 2013, 22:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!