Speltips

Speltips Leksand-Modo

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-19 19:00 Spela här

Speltips Leksand-Modo
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.45 Speltips: 2
2013-09-19 19:00 Leksand-Modo 2 2.45 general

Leksand vann mot Örebro i tisdags, men Leksand var helt utspelade! Örebro var konstant i anfallszon och vann skotten med 46-13 och Ahlsenfelt stod verkligen på huvudet! Leksands seger var ett RÅN! det är nästan som om Leksand får be om ursäkt för vinsten och ge Örebro 3 poäng!

Leksand mötte Brynäs i sin hemmapremiär och Brynäs hade ett stort chansövertag och Brynäs seger med 3-1 skulle ha vart större!

leksand har släppt emot sig hela 84 skott på 2 matcher och skjutit iväg 31 skott, och då har man inte mött några tippade topplag!

Nu möter man ett Modo som har betydligt bättre spets än Örebro, Modo vann sin bortapremiär mot Växjö efter förlängning med 2-1, och vann senast hemma mot AIK med 3-1.

Modo har även slagit Leksand 2 gånger på försäsongen med 3-1 och 4-0

Lycka till vid rygg!

Ord från Modotränaren Anders Forsberg:
Vad tycker du om matchen mot AIK?
- Bra fart och riktigt väl genomförd match. Känslan var att vi kunde gjort ytterligare några mål under matchens första halva. Det känns bra att se att den fart och energi som vi har på träning också avspeglar sig på match.

Två raka segrar i inledningen, tankar om det?
- Alltid roligare att vinna matcher än att förlora. Tycker också det är kul för våra fans att de får vinster. Sedan känner vi i gruppen att vi hela tiden tar steg, vi utvecklas och blir bättre och bättre. Vi känner att vi har fart och tryck i spelet - och i gruppen.

Två bortamatcher i rad?
- Ska bli intressant att åka iväg på en road trip med matcher mot Leksand och Luleå. Leksand har vi mött två gånger under försäsongen och vi vet att de är ett bra lag. Vi ska fortsätta att spela med samma kraft som senast. Sedan vill jag att vi ska försöka gå lite mer rakt på mål - och även att vi ska ta fler avslut. Finns tendenser att vi passar bort lägen istället för att skjuta.

Vilket lag ställer MODO upp med?
- Vi ska fundera lite kring vilken målvakt som ska vakta kassen. Ska även ta en funderare kring formationerna. Klart är att David Gunnarsson ej åker med till Leksand på grund av sjukdom.general - 19 September, 2013, 01:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DJURET - 2013-09-19 14:34:48

Modo har i mina ögon 2 relativt jämngoda målvakter så det är inget matchavgörande. Gunnarsson anses av mig inte som ett jättetapp heller. Är inne 7/7 på denna, första maxliret för mig på 2.5 månad.