Speltips

Speltips NHL Stanley Cup

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-04 02:00 Spela här

Speltips NHL Stanley Cup
Land: US/Can Liga: NHL
Odds: 15.00 Speltips: Speltips
2013-10-04 02:00 NHL Stanley Cup Speltips 15.00 Figueretas

Blues har gått framåt varje säsong de senaste åren.
Kompletteringarna till truppen har skett sakta och metodiskt.
Förra säsongen slutade i respass av de dåvarande mästarna LA Kings med 4-2 i matcher. Alla slutade med uddamålsavgöranden, och jag är nog inte ensam om att tycka att det var orättvist.
Nu har de kompletterat med ytterligare några kompetenta kuggar, och det är dags att vinna klubbens första Stanley Cup.
Målvaktsuppsättningen måste vara den starkaste i NHL med Halak, Elliot och förra årets stjärnskott Jake Allen.
Backsidan är också svårslagen nu när kontraktet med Alex Pietrangelo blev klart. Bouwmeister, Shattenkirk,Jackman,Lepold,och den stenhårde Polak. Hur skall de andra lagen göra mål?
Forwards har även de fått en uppsnyggning och från svens sida kan man kanske få glädja sig åt att radarparet från VM-2012 Patrik Berglund och Pääjärvi kan få återuppta samarbetet.
Jag anser att Blues bör vara bäst i West Conference, och därmed är de också bäst i NHL, för det är ju länge sedan ett östlag orkat med tempot på de bästa lagen från West.
Jag vet att vinst i NHL är svårfixat, men detta känns som ett väldigt harmoniskt lag som kämpar för varandra, och det är inte roligt att möta deras uppsättning av powerforwards.
Häng med och hämta hockeypengar.

Figueretas - 19 September, 2013, 17:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Figueretas - 2013-10-01 01:44:01

@ Johannn
Skönt att du inte orkade med att avstå från att kommentera!
Jag håller till 100% med DJURET, nu gäller det att lägga schemat så att man kan njuta av nätterna tills man får tag i Elitloppsprogrammet i maj.
Jag gillar idén att föra över lite lag till East för att få lite mer powerhockey där. Är inte mina kartor fel borde det dock bli NSH som först får gå dit. Efter CHI, kan det väl bli aktuellt med STL om jag får rätt i mitt tips.
Jag säger inte att varken Halak eller Elliot är bäst, men jag håller med NHL direktoratets utnämning senaste HELA säsongen, de var det bästa paret. Bäst i NHL är väl Pekka Rinne?!
Det jag vet nu, är att Halak har inte varit hemma i Slovakien och ätit glass, som brukligt utan varit kvar i USA och tränat, särskilt den ljumske som spökat för honom periodvis under säsongerna. Han är ruskigt fit inför det här spelåret.
Jag tar ett exempel på tunn målvaktssida: PIT har Fleury som har fått kliva undan för Vokoun när det verkligen gällt. TV är ju borta på obestämd tid, och jag hoppas attt allt löser sig för honom. Det blir nu att lita på Zatkoff, som gjort noll NHL matcher, och acceptabelt bra i AHL åtminstone senaste säsongen. Det blir tuffare nu!!
Oddsen... ja det är klart man vill ha högre! Jämför jag med PIT som står i 6ggr hos bet365 tar jag min rek på STL alla dagar året runt.
Jag får väl vara glad att inte backbesättningen verkar vara så dålig.
Med 3 bra och 2 väldigt dugliga kedjor blir det powerhockey ända in i juni.
Underbart!

DJURET - 2013-09-29 23:32:25

@ Johannn

AMEN!!

Lycka till dock ni som lirar Stanley Cup vinnare!! För mig avstår jag då det känns vidöppet.

Men visst är det underbart att det drar igång, som jag längtar, efter dessa nätter :)

Johannn - 2013-09-29 11:32:30

Tänkte hålla mig ifrån denna reken men var bara tvungen till sist.

Blackhawks tillsammans med Kings är dom bättre lagen i west. Du har även Stars,Sharks,Ducks som kan vara hugget bättre än Blues. Blues är inte mer än ett mittenlag enligt mig.

Att dra en jämnförelse över att West är bättre än öst och som du säger att blues är bäst i west och därmed bäst i hela nhl.. Öst har vunnit 13 av dom senaste 20 åren och enligt mig BÖR blackhawks tillhöra öst och då + vi till 2 stanley och är uppe i 15 av 20.

Att hålla Halak och Elliot som bästa målisarna i NHL är weird med tanke på hur dom spelade senaste säsongen. Med såna misstag som dom gjorde så..

I snitt släppte dom in 2.5m.

Dom har "värvat" 3 nya spelare så som Lapierre,Roy och Pääjärvi. Ska dessa hjälpa dom att slå dom bästa lagen i NHL och ta hem det? Nej inte i min vildaste fantasi.

NHL är en liga där dom BÄSTA spelar och alla lag kan ABSOLUT slå alla. Blues kan precis som resten av dom 29 lagen vinna NHL. Jag skulle se att dom skulle stå i kanske uppemot @30. Finns massvis med lag som är bättre än blues för tillfället.

Figueretas - 2013-09-28 20:32:05

Woland: Jag tror inte på att kvaliteten på resultatet begränsar sig till klubbmärket, det kommer att handla om vilka gubbar som är på banan, och deras vilja och kunnande. När du dömer ut den här årgången av Blues på grundval av att de inte vunnit cupen förut, är som att säga att Brynäs är mycket bätte än Skellefteå för de har vunnit många fler SM-guld. jag tror till och med Brynäs vassaste klassiska årgång skulle få synnerligen jobbigt med dagens Skellefteå.
Zigmal; Varför inte, om de lyckas hålla ihop spelet hela säsongen, och de är ju ett West lag, men jag tycker att Blues uppställning ser grym ut.
Hantzy; Jag håller med om att de var ännu bättre året innan, men jag är ganska övertygad om att Halak/Elliot kommer att återuppta 2012 statistiken.
Update; såg att oddset nu sänkts till 12.00 på bet365 , men det kanske finns bättre även på andra ställen än Betfair , där de har 14,50 nu.

Hantzy - 2013-09-21 11:54:23

skulle inte kalla blues målvaktsuppsättning bäst i nhl efter förra säsongen, Elliot var ett jävla skämt. Halak var för uppochner och allen vek sig när det gällde. Året innan hade jag hållt med men känns som att elliot gick tillbaka till sina dagar i sens, att han var lite av en 1 season wonder.

zigmal - 2013-09-21 08:07:41

Ducks tar hem det i år! ;D

woland - 2013-09-20 19:58:55

Blues är inget bra slutspelslag; så har det alltid varit. Finns en anledning till varför de aldrig lyft Stanley Cup bucklan... Tror säkert de tar andra platsen i central och tar sig vidare relativt lätt då de är grymma under reguljär säsong men det kommer alltid bli stop i playoff.

Bästa underdog oddset har nog Flyers ändå till runt 40 i odds.