Ska nu dela med mig om mina tankar inför UFC 165, har en hysterisk form inom ufcn och är för närvarande 8/8 På de senaste spelen. (självfallet går väl allt åt helvete nu när jag delar med mig här om mina tankar på rekat).

Den absolut mest spelvärda matchen enligt mig under galan är matchen mellan Matt Mitrione - Brendan Schaub, där oddsen är fördelade 1,90 - 1,90. Jag har följt dessa fighters noga sen de var med i TUF-huset och ser en stor skillnad mellan de, utvecklingskurvan. Där jag tycker att Matt har den stora edgen, båda är stående fighters där Matt har en betydligt mer tålig haka. Så Matt ger jag den klara Edgen i denna match, här spelar jag 4/6 Units.

Förövrigt kommer jag även spela på de kraftigt nederlagstippade Eddie Wineland 6x pengarna. Detta spel är inget jag rekommenderar att följa utan är mer en tv-peng. Jag känner dock att Winelands "punchers-chanse" är tillräckligt stor för att motivera ett 1/6 units spel till 6x pengarna.

Jag kommer även spela 2/6 Units på vår svenska hjälte Alexander Gustafsson mot suveränen Jon Jones, av samma anledning som ovanstående, 6,50 är ett FÖR högt odds för att inte testa på.

Nu är det bara att börja jobba!

This is the stats tab
This is the post tip