Speltips

Speltips KAIS Mora - Sala Silverstaden

Sport: Innebandy Spelstopp: 2013-09-22 17:00 Spela här

Speltips KAIS Mora - Sala Silverstaden
Land: Sverige Liga: SSL Dam
Odds: 1.80 Speltips: Mora -4
2013-09-22 17:00 KAIS Mora - Sala Silverstaden Mora -4 1.80 T-wiz

Dags för Kais Mora att göra premiär på hemmaplan och gästar gör Sala Silverstaden. Mora slutade trea i tabellen förra året och Sala slutade på trettonde plats.

Sala har spelat en match hittills i år och de mötte Karlstad på hemmaplan. En match som slutade med vinst för Karlstad 2-3. Mora gör som sagt premiär på söndag.

Sala har en del duktiga spelare men jämfört med Mora så är det klasskillnad. Visserligen saknas Sara Kristoffersson i Mora men Mora har även värvat på sig 3 utländska spelare samt några bra spelare från Sverige.

Jag tror Mora kommer möta en riktig mur från Sala. Men jag tror även att namnkunniga Mora är riktigt spelsugna och vill visa vad de kan i hemmapremiären och kommer nöta ner Salaförsvaret. Drar Sala på sig utvisningar så kan det straffa sig då Moras PP var riktigt vasst förra året och bör hålla samma standard i år.

Moravinst -4 till 1.80 finns det bra chans på. Lycka till vid rygg och rygga på egen risk :-)

Ser att jag får uppbackning på detta spel på bloggen här på RoK. Känns bra! Då kan vi jobba in denna! Kan även jag lägga till Moras nyförvärv, Backen Martina Chapkova från Tjeckien upp till bevis om hon håller i SSL, den stora talangen Johanna Hultgren, Finskorna Laura Kokko och Jonna Mäkelä, Mäkelä en av världens bästa målvakter, Malin Andréasson som kom 9a i poängligan förra året, Kajsa Reingård som återvänder till Mora. Mora hade 4 spelare i topp 10 i poängligan förra året, Kristoffersson, Wijk, Karlsson, Nötzli.

EDITERAD 2013-09-22 11.32:37

T-wiz - 22 September, 2013, 11:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!