Speltips Skellefteå v AIK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-09-21 16:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,00
Speltips: SAIK -1,5
Spela på Speltips Skellefteå v AIK
Börja spela här
Spela på SAIK -1,5
Hemmaförlust i torsdags mot laget alla experter tippat som tokjumbo. Det är inte någon i Skellefteå som accepterar något sådant. Stora, starka svenska mästarna från norr. Som dessutom innan trummade på och inledde serien med två raka segrar.
Nu, bara tre dagar senare, ja då väntar en annan förväntad slagpåse som gäst. Nämligen AIK.
Och hade Skellefteå i torsdags slagit Örebro med låt oss säga 7-0, då hade jag inte varit lika övertygad om att AIK hade körts över på samma sätt strax efter. Lättare att tumma på vissa detaljer när det sett så oerhört bra ut strax innan.
Nu, däremot. När man kommer från ett i närmast fiasko (med norrländska ögon) och det kommer ett nytt svagt lag på besök. Aldrig att man går bort sig igen.

Idag tror jag att vi får se det här Skellefteå som bara bestämmer sig. Som man brukar göra göra när det andra laget som också vill kalla sig AIK kommer på besök. Det brukar allt som oftast vara näven i bordet och skicka hem gästerna till Stockholm utan någon större framgång i trunkarna. En av åtta matcher har man vunnit uppe i norr. Vilket säger en del.

Om det finns något mer att sätta på Skellefteås plussida?
Tja, det gör väl det. Jag citerar från lagets hemsida:

Skellefteå AIK:s lagläkare Karin Rundblad har idag gett klartecken till spel för samtliga spelare.

Skellefteå AIK har haft Jimmie Ericsson, Oscar Möller, Sam Marklund och Sebastian Aho frånvarande pga skada. Den senaste tiden har de kunnat köra på för fullt med laget och nu har Karin Rundblad gett positiva besked.
- De är medicinskt friskförklarade och tillgängliga för spel. Men det är upp till tränarna att avgöra om de spelar imorgon.

Nu har lagledningen i hemmalaget en del att laborera med, om vi säger så. Lite skillnad mot AIK som bara har en enda kedja som just nu kan leverera.

Som sagt. Jag tror bara att man bestämmer sig idag.
Dubbla degen nyper jag med förbundna ögon.
Spela på Skellefteå v AIK hos Bwin
holms - 21 September 2013 - 08:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: