IK Sirius FK v Nyköpings BIS Söndag 17:00 Studenternas IP

Spel 1:
IK Sirius FK (-1,5) @1,85 Sportingbet (3/5)

Spel 2:
IK Sirius FK Över 2,5 mål @2,20 Sportingbet (3/5)

Spel 3:

IK Sirius FK Över 3,5 mål @4,33 Sportingbet (1/4)

Japp, ännu ett spel på Uppsalagrabbarna väntar. Nej, tre närmare bestämt. Nu är vi där. Dagen då Sirius ska säkra Superettan på riktigt. Att Superettan har varit klart i praktiken vet vi ju men ni ska det bli klart i teorin också. Vad passar då bättre än att säkra den på hemmaplan i en ren seriefinal. Att det är seriefinal bryr jag mig inte om faktiskt. Sirius är numret större än alla lag. Det har varit seriefinal mot Dalkurd t ex och då blev det enkla 4-1.

Sirius har raden 10-0-0 på hemmaplan samt den otroliga målskillnaden 41-7. Hemma på Studenternas har man varit en maktfaktor. ALLA lag blir totalt utspelade här. Till denna match har Sirius ett avbräck och det är lagets motor Johan Arneng. Ja, klart det är ett minus men in kommer senaste målskytten Kerim Mrbati som de allra flesta anade.

Det är ju i stort sett samma saker som jag rabblar om i rek efter rek. Det kommer ju bli nytt säsongsrekord på Studenternas denna dag och det höjer ju givetvis insatsen på grabbarna. Så vi lägger totalt 7 units på dessa tre spel.

#fyllstudan

This is the stats tab
This is the post tip