bet365 livestreamar matchen.

Real Madrid tar emot Getafe på söndagen. Laget kommer från en imponerande seger över Galatasaray tidigare i veckan. Hela 1-6 blev det då, även om det inte speglade matchbilden.

Coentrao, Marcelo och Varane som saknades då, saknas även till denna match - även om samtliga är tillbaka på plan och tränar med laget. Tunga avbräck defensivt sett. Även Ramos kan komma att vilas då han inte tränat med laget då han varit sliten från förra matchen. Ännu ett större avbräck. Defensivt då.

Real Madrid kan komma att börja spela med mittbacksparet: Pepe-Nacho. Som Real Madrid-supporter ger mig det bara en sak: MARDRÖMMAR.

Försvaret har inte imponerat alls än så länge och mot Getafe tror jag att vi kommer att få se samma visa ännu en gång. Getafe kommer att få sina hörnor, sina lägen och troligen ett mål.

Real Madrid är ett lag som släpper emot sig en hel del hörnor, samtliga lag denna säsong har fått över 3.5 hörnor som mött marängerna. Getafe har å andra sidan klarat linan alla gånger förutom en. Båda gångerna på bortaplan.

En ostabil backlinje kommer att leda till farligheter för Getafe vilket troligen kommer att resultera i en hel del hörnor för bortalaget.

Real Madrids trupp:
Porteros: Diego Là³pez, Jesàºs y Tomás Mejà­as.
Defensas: Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa y Nacho.
Centrocampistas: Khedira, Bale, Casemiro, Modric, Di Marà­a, Isco e Illarra.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Morata.

Spel: Getafe Över 3.5 hörnor @ 1.80

Övriga intressanta spel:
Getafe FT3 hörnor @ 4.33
BLGM i matchen @ 1.83
Getafe mål innan 79:e minuten @ 2.10

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @ EdinMadrid - för alla spel dagligen!

This is the stats tab
This is the post tip