Boise St slarvade bort matchen igår och förlorade med 1poäng, säkra satt. Dock så sket sig reken och mitt eget spel.
Nya tag idag, finns mycket och välja på men tycker än en gång att dem har överskattat ett lag.

Kansas St Wildcats @ Texas Longhorns
Man ger 6.5 till Kansas St i denna matchup och total linan ligger på 59.5.

Texas ett av de gamla riktiga powerskolorna men har de senaste åren inte klarat av att leva upp till sina högt uppskruvade förväntningar, i ärlighetens namn har man varit dåliga. Och det verkar inte vara bättre iår, man kommer från två raka förluster mot BYU (L:21-40) och Ole miss (L:23-44).
Man har visserligen flyttat bollen bra men har haft svårt att klara 3rd downs convertions. Defensivt klarar man inte av att stoppa springspelet, man har släppt till 926 yards på backen på 3 matcher.

Kansas St kommer från två raka vinster UMass (W:37-7) och LA-Lafayette (W:48-27) innan dess förlorade man man North Dakota St (L:21-24), i förlust matchen hade man inget springspel överhuvutaget. I de senare vinsterna har man börjat springa bollen bättre och bättre. Ska man vinna mot Texas idag så måste man springa med bollen.

Kansas St har vunnit fem raka mot Texas, man har visserligen inte ett lika starkt lag iår. Men får man igång springspelet så tror jag man vinner mot Longhorns idag.
Texas har i veckan fått tillbaka David Ash sin QB som var borta förra veckan, David Ash har absolut inte varit den QB alla trodde han skulle vara.

Kansas St +6.5 @ 1.90 (80%)
Kansas St +3.5 @ 2.20 (65%)
Kansas St @ 3.00 (50%)

Procentsatserna är hur stor chans jag tror det är att dem sitter. Välj spel efter din spel filosofi

This is the stats tab
This is the post tip