Speltips

Speltips Tsonga - Simon

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-22 12:00 Spela här

Speltips Tsonga - Simon
Land: Frankrike Liga: ATP Metz
Odds: 3,00 Speltips: Simon
2013-09-22 12:00 Tsonga - Simon Simon 3,00 Poldan

Jag gör en ko-vändning i Gilles Simon-fallet. Han har varit borta från tennisen länge, men satan vad bra han är. Det är mycket sällan han ser så här bra ut och har ju tagit sig till final på ett övertygande sätt. När Simon spelar så här är han väldigt svår att möta. Han ger inte bort någonting – absolut ingenting – samtidigt som dagens motståndare, landsmannen Jo-Wilfried Tsonga, har haft problem i de senaste matcherna.

Tsonga tappade set mot både Kamke och Mayer. Då ska man påpeka att Kamke inte varit särskilt bra. Jag tror att Gilles Simon har en bra chans i finalen. Han kommer inte bli överkörd, det kan vi med säkerhet säga. Tsonga har varit bedrövlig emellanåt och mot Mayer lyckades han med bedriften att slå fyra dubbelfel i ett och samma servegem. Naturligtvis blev han också breakad.

Simon servar inte hårt, det kan ingen påstå, men han placement är av sjuk precision och även om han tvingas bakom baslinjen så hittar han alltid lösningar. Under turneringen har hans bästa slag varit returerna och passerslagen från backhandsidan.

Med tanke på Tsongas lite svajiga resultat är det inte omöjligt att världsåttan fortfarande känner av knäskadan han ådrog sig i Wimbledon. Eller att han inte kunnat träna ordentligt inför den här turneringen. Det är inte ofta man får Edouardo R-V, Kamke och Mayer på vägen fram till en ATP-final, i båda sistnämnda matcherna kunde Tsonga köpas till dubbla pengarna, det tror jag att man kommer få även i finalen.

Även om Tsonga har 5-2 och 5-0 på hardcourt så tycker jag att väldigt mycket pekar på att vi inte kommer att få se en överkörning.

Jag räknar med en sjuk set-up här och hoppas att Gilles Simon vinner efter tre set.

Jag uppdaterar när hcp-spelen är släppta.

EDIT Simon +3,5 till 1,80 hos Ladbrokes blir bra


EDITERAD 2013-09-21 22.20:18

EDITERAD 2013-09-22 04.55:54

Poldan - 22 September, 2013, 04:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!