Speltips FBC Uppsala v Rönnby IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-09-22 16:00
Land: Sverige
Liga: Superligan Damer
Odds: 1,90
Tips: 2 (-2,5)
FBC Uppsala v Rönnby IBK (-2,5) @1,90 Nordicbet

Då var det dags igen att spela emot mo våra Uppsalatjejer. Jag var först tveksam till denna och var inne mycket på underspel. Men med lite insideinformation så har valet blivit annorlunda.

FBC Uppsala är som sagt nykomlingar och den orutinen lyste igenom mot Djurgården. En match som till slut rullade iväg till 8-2. Men man hade över 50 skott emot sig och man hade en storspelande Jennifer Gräll i kassen. Hon är deras absolut bästa keeper och hon fick mycket beröm trots 8 insläppta mål. Jag vet att hon är deras bästa målvakt. Trots det så väljer man att vila henne i denna match. Istället kommer Wallén in som inte spelat på flera säsonger. Ser jag som ett klart minus. Dem tränar innan oss och hon har ju sett sådär ut.

Ett till minus är att ordinarie backen Lina Brynö vred om knät mot Djurgården vilket gör att hon missar denna match. Även frågetecken på Cecilia Erngren som varit sjuk under veckan. Hon är en slitvarg och gjorde det ”jobbigt” för Djurgården. Ett klart minus att hon inte är 100%.

Dessa lag möttes i Tinget Cup för inte så länge sen. En match som slutade 6-6 där Rönnby enkelt hade 4-0 för att sedan ställa ut skorna. Men där såg man klasskillnaden. Varför jag vet det? Jag skulle dömt denna match men en av mina domarkollegor fick döma matchen och han tyckte att Rönnby absolut visade mer rutin och självsäkerhet.

Svenska Mästarna tror jag absolut vinner med 1 kasse/period. Hade nog själv satt en lina på -3,5 eller Asian 4. FBC har inte så många spelare som håller Superligaklass, tyvärr. Spelar 3/5 units på Rönnby IBK (-2,5) till 1,90 hos Nordicbet
Spela på FBC Uppsala v Rönnby IBK hos Nordicbet
Spela nu
IB. - 22 September 2013 - 00:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: