Speltips

Speltips Manchester City - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-22 17:00 Spela här

Speltips Manchester City - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: U 2,5 mål
2013-09-22 17:00 Manchester City - Manchester United U 2,5 mål 2.00 mr_england

Spel: Under 2,5 mål i matchen – odds 2.00 bet365 . Spela asian handicap-spelet ”Antal mål (Goal Line)” så får ni 2.00 i odds i stället för 1.95 på det ordinare antal mål-spelet. Det är exakt samma spel men asian-spelen ger alltid högre odds.

Vid första anblicken och utan större eftertanke känns Manchester-derbyt som en match mellan två offensiva lag som troligtvis kommer bjuda på många mål. Efter en noggrann analys av matchen och sett till hur det sett ut i säsongsinledningen av Premier League tror jag dock på motsatsen. Jag tror att det är viktigare för båda lagen att inte förlora den här matchen än att vinna den. Något som jag tror kommer påverka matchbilden och målproduktonen.

Då båda lagen inlett säsongen sådär och utan att imponera tror jag det är extremt viktigt att inte förlora den här matchen. Det lag som eventuellt förlorar den här matchen har då bara tagit 7 av 15 möjliga poäng på fem matcher och har dessutom precis förlorat mot lokalrivalen. Det är absolut ingen bra start på säsongen, särskilt inte då båda lagen har nya managers som efterträtt väldigt populära föregångare och som båda har en hel del att bevisa på den här nivån. Det går att argumentera för att ett lite mer avvaktande spel och ett eventuellt oavgjort resultat bara ger en poäng och en seger tre poäng och att det därför är viktigare att satsa allt framåt för att vinna. Jag tror dock inte på det då City och United är favoriter till ligaguldet och att de därför i nuläget hellre tappar någon poäng extra till Chelsea och Arsenal än tappar tre poäng till lokalrivalen och enligt de flesta största utmanaren till ligasegern. Jag tror därför att båda lagen hellre säkrar lite extra bakåt än att de går all-in i offensiven.

En annan sak som talar för mitt spel är att samtliga stormatcher som spelats den här säsongen har gått under 2,5 mål. Det har bara gjorts två mål totalt i dessa tre matcher vilket ger ett målsnitt på 0,66 mål per match. Det i matcher med de bästa offensiva spelarna som Premier League har att erbjuda. Inställningen och tränarnas direktiv är därför viktigare än vilka spelare det är som startar. Som ett exempel så var spelarna väldigt ärliga med att det var viktigare att inte förlora än att vinna i intervjuerna efter United v Chelsea-matchen. Jag tror därför på ett liknande scenario den här gången. Det är fortfarande tidigt på säsongen och man behöver därför inte riskera för mycket. Jag tror det kommer påverka matchbilden.

Säsongens spelade stormatcher:
Manchester United – Chelsea 0-0
Liverpool – Manchester United 1-0
Arsenal – Tottenham 1-0

Även om det här är en ny match med nya förutsättningar så spelade båda lagen under 2,5 mål i den senaste Premier League-omgången. United vann med 2-0 hemma mot nykomlingen Crystal Palace där man bara mäktade med ett spelmål då det andra gjordes på straff och City spelade 0-0 borta mot Stoke. Jag tycker att mycket talar för under 2,5 mål i den här matchen och då det ger ett högre odds än över 2,5 mål är valet givet. Jag väljer underspelet.

Möjliga startelvor:
City: Hart; Kolarov, Nastasic, Kompany, Zabaleta; Silva, Yaya, Fernandinho, Navas; Agüero; Dzeko.

United: De Gea; Evra, Vidic, Ferdinand, Smalling; Kagawa, Fellaini, Carrick, Valencia; van Persie, Rooney.

Matchstart kl 17.00. TV: Viasat Fotboll.

mr_england - 22 September, 2013, 03:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
playitsafe - 2013-09-22 13:18:57

Jag kan bara instämma med ovan, här spelas ö 2,5..

mr_england - 2013-09-22 13:14:39

Som jag skrev: vid första anblicken... Lätt att gå i fällan idag tror jag.

Lagen har inte tidigare mötts under dessa förutsättningar där båda fått en dålig start som favoriter till ligatiteln. Det tror jag gör en enorm skillnad i hur man ser på matchen. Jag tror det och hur det sett ut i övrigt i PL den här säsongen har större betydelse än historia idag.

Mrjoker - 2013-09-22 11:13:40

Detta spel tror jag personligen väldigt lite på! Historiskt så brukar dessa möten gå över linan och jag tror båda lagen kommer vilja gå fram och visa vilka son bestämmer i stan! Över liras 4/4