Speltips BK Forward v Västerås

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-09-22 15:00
Land: Sverige
Liga: Div 1 Norra
Odds: 2,28
Tips: 1 Hcp 0-1
Visst, det går ju att tjata om att motivation slår klass och bla bla bla. Det har jag påpekat här på R&K sedan begynnelsen att det kan vara en av de största myterna någonsin. Kan fungera ibland att tugga så, men väldigt ofta inte. Och idag så känns det verkligen inte som om det är läge att tugga igång det spåret igen.

Som vanligt halvkaos i Västerås. Påminner i mångt och mycket om Bajen. Borde finnas resurser för att spela på en mycket högre nivå. Men det går åt helvete ändå. Hur man än beter sig.
Den här säsongen är inget undantag. Tränarbyten och spelare som flytt klubben. Den normala vardagen för Västerås som vi känner igen klubben. Slår aldrig fel att det är något trassligt där.
Och som jag har förstått har Lennart "Liston" Söderberg fortfarande uppdrag i klubben, och det brukar ju gå hand i hand med trassel. Lite överallt.
VSK går ju också bedrövligt för dagen. Nyss torsk mot jumbon Sandviken. Enda segern på slutat en knapp sådan hemma mot nästjumbon Eskilstuna. Ni hör, det är på den nivån.
Och på bortaplan har man varit som ett läckande såll. Med sina 29 insläppta på tio spelade matcher är man så klart överlägset sämst.

Då är det inte helt passande att ta en tripp till Örebro där ett hungrigt BK Forward väntar på våldtäktsväster.
Och ja, jag skriver hungrigt trots att det inte finns några poäng att spela för. För det bryr sig inte dessa herrar om det minsta. Nästan så att det tycker att det är skönare och mer avslappnat att springa ut och bara släppa loss. Har varit i kontakt med några spelare nu på morgonen som bedyrar det till 100 %. Kommer att vara full fokus och det är helt ointressant att det nu inte finns några intressanta platser (uppflyttning) att spela om.

På Trängen är man som vanligt svåra att leka med. Och att ett DÅLIGT bortalag som Västerås (2,9 insläppta i snitt borta) ska hit och plocka några poäng, det skulle ju förvåna mig många varv runt jorden.

TRAMPA!
Spela på BK Forward v Västerås hos Betsson
Spela nu
holms - 22 September 2013 - 09:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jobbasigupp - 2013-09-22 10:21

Forward med många bra unga spelare

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: