BW 90 - Oskarshamn.

Här har oskarshamn enligt mitt tyckte blivit helt sjuka favoriter. Visst ett AIK som vill behålla förstaplatsen. Vinst idag för BW så tar dom ett rejält kliv från nerflyttningsstrecket/kvalet.

Så varför tror jag då lite på BW.

Jag har en arbetskamrat som spelar i BW. Satt i bilen på väg till jobb med killen. Tänkte bara fråga lite eftersom jag visste att BW skulle få något enormt odds. Som jag ser nu är det uppe i hela 4.20 och jag tänkte att jag bara måste dela med mig av detta.

Senast lagen möttes var i Oskarshamn blev det 2-1 AIK. 2-1 kom i 84. BW hade mycket väll kunnat ta om inte 3 men 1 poäng i denna matchen.

Så är summerade AIK den själva. "Sammanfattningsvis en riktigt bra div II match med högt tempo o en hel del fotbollsgodis."

Truppen i AIK ser ut så här. Ola har tyvärr 2 jobbposter i att både Filip Jägerbrink och Joakim Lengyel dras med förkylningar och feber. Beslut tas under lördagen angående deras medverkan.Truppen är intakt från föregående match med ett undantag då Furuskog ersätter Rehn.

BW då.

Jo. BW har 2 avstägningar och 1 spelare skadad. Spelaren som är skadad har varit det ett längre tag.

BW har fått in en Ghanan som har BUD från Turkiet och Holland om jag inte minns fel som han sa. Ghananes Agent känner tränaren från BW så därav låter han honom spela med ett div2 lag. Ghananen gjorde sin första match senast borta mot Kvarnby och stänkte dit 2 mål redan efter 15 min.

Kvarnby gjorde sitt första mål efter sitt första anfall efter 15 min. Totalt ohotade var BW matchen igenom och dom spelade riktigt bra.
Att bolagen väljer att sätta så enormt lågt odds på AIK är i mitt huvudet helt sanslöst.
Ett BW som måste kriga för varje poäng
Ett BW som har senaste tre hemma matcherna 3-0-0 12-1
Ett BW som är helt enormt bra hemma varav 16 poäng av 23 är inspelade på Bjarsjölagårds IP
Ett BW som en anfallare som blir proffs när som.

Nä. Ettan till skyhöga 4.20 bara MÅSTE testas @ Unibet
1X till 2.10 på @Bet354 måste också testas.

Kom ihåg det är AIK dom möter. Detta är ingen "Walking in the park" för BW och det kan mycket väll bli förlust. Men med dagens förutsättningar och förra mötet mot AIK måste det bara testas.

Lycka till vid ryggen!

This is the stats tab
This is the post tip