Speltips AIK - Linköping

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-09-23 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,12
Speltips: 2
Spela på Speltips AIK - Linköping
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Idag så spelas det en match i Svenska Hockeyligan där det är AIK som gästas av östgötarna Linköping.
AIK som kommer ifrån en förkrossande 5-1 förlust borta mot Skellefteå där man inte hade något att säga till om när SAIKarna höjde upp ett tempo och kunde gå relativt enkelt upp från ett 2-1 läge till 5-1 i andra och sedan bara spela av matchen.
Matchen innan föll även AIK där borta mot MoDo med 3-1 och där var det oxå en rättvis seger för hemmalaget. I premiären så spelade laget en svängig hockeymatch hemma mot HV 71 där man hittills endast tagit sina 2 poäng efter en 5-4 seger efter straffar.
Enligt AIK's hemsida så är tränaren nöjd med defensiven men att laget skjuter alldeles för lite skott och ska försöka öka trycket till dagens match.
Jag har inte hittat några uppgifter om skador i AIK lägret.

Linköping kommer ifrån en 6-3 seger hemma mot Frölunda. Laget gjorde hela 5 MÅL i spel med en man mer på isen och gick ifrån 1-1 till 6-1 innan Frölunda fick in två reduceringar i slutet av matchen.
Matchen innan vann man mot Färjestad, även där på hemmais efter att ha vänt ett 1-2 underläge från andra perioden till en 3-2 seger i tredje.
I premiären så förlorade laget en av de svåraste bortamatcherna i serien mot Luleå med 5-1.
Laget genomförde ett lättare träningspass på söndagen där samtliga spelare deltog och enligt uppgifter från LHC's hemsida så råder det god stämning i truppen.

Lagen möttes 5 gånger under fjolårssäsongen då vann Linköping 4 av 5 möten. AIK vann deras sista möte med 1-0 efter straffar.

Jag tror LHC blir numret för stort för AIK och kommer ta en seger i kvällens drabbning då LHC ser oerhört starka ut iår och jag tycker mig inte känna att AIK's trupp är speciellt märkvärdig mer än nyförvärvet Teemu Ramstedt och jag tror AIK kommer att stanna där man är i tabellen just nu.

Jag spelar LHC som segrare ur detta möte till oddset 2.12.
Spela på AIK - Linköping hos Betsafe
Haze91 - 23 September 2013 - 12:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mattzzon - 2013-09-23 13:47

Rygg! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: