Speltips

Speltips Häcken v Syrianska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-25 19:00 Spela här

Speltips Häcken v Syrianska
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,20 Speltips: Ö 1,5 mål 1:a halvlek
2013-09-25 19:00 Häcken v Syrianska Ö 1,5 mål 1:a halvlek 2,20 holms

En oerhört viktig match för ett utav lagen. Och då pratar vi inte om gästerna som för länge sedan fått sikta in sig på att spela i Superettan nästa säsong. Visst kan de ändå blixtra till (som sist), men jag tror ändå att det kommer att ske relativt sällan under de avslutande omgångarna.
Dock. Händer det idag så gråter jag inte blod, för det skulle bara gynna det här spelet.

Dom matcherna jag sett med Syrianska den här säsongen, då har mittbacken Haris Skenderovic varit väldigt bra, Vid samtliga tillfällen. En viktig kugge, helt enkelt. Och en herre som borde kunna få ett allsvenskt erbjudande även nästa säsong.
Det stora problemet nu för Syrianska, det är att herr Skenderovic är avstängd i kvällens match. Och det är ett blytungt avbräck.
Häcken brukar aldrig ha några som helst bekymmer att städa av Syrianska. Varken borta eller hemma. Och det borde inte vara någon skillnad nu heller.
Och jag skulle inte bli det minsta förvånad om hemmalaget redan i den första halvleken minst har gjort två mål, mycket tack vare bortalagets tunga avstängning. Och att Häcken i sin tur får tillbaka Carlos Strandberg och Dioh Williams som stod över senast. Två pjäser som spetsar Häckens redan hyggliga offensiv.

Men! Häcken 2013 är Häcken 2013 och inte Häcken 2012. Det är en viss skillnad i stabilitet, om vi säger så.
Det annars så starka hemmalaget sitter inne på minussiffror hemma på Hisingen. Med 16 insläppta mål så är det inte så många lag som faktiskt är sämre. Därför vågar jag mig inte på ett rent hcp-spel (måste upp i -2,5 för att det ska bli något odds att tala om).
Syrianska gjorde två i Helsingborg - och kan så klart även trolla dit något/några på Häcken.

Det brukar bli målglatt när dessa lag möts. Och jag ser ingen anledning till att det ska bli något annorlunda den här gången.
1,50 på över 2,5 mål = trist. Men kan väl spelas.
2,20 på över 1,5 mål redan i den första halvleken = något festligare.

holms - 24 September, 2013, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!