Speltips

Speltips Brynäs - AIK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-25 19:00 Spela här

Speltips Brynäs - AIK
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,85 Speltips: 1
2013-09-25 19:00 Brynäs - AIK 1 1,85 discoermee

Ett stort smörgåsbord finns att hämta i Europa denna fullspäckade onsdag.

Men vi lämnar inte landet utan vi styr skutan mot Gävle där Brynäs tar emot AIK.
Brynäs som senast tog en övertygande seger i Växjö med 0-3. Laget spelade en fantastisk bra bortamatch och Honken spikade igen i kassen. Nu har laget fått flera dagars vila, välbehövligt efter den täta säsongsupptakten.

AIK däremot spelade en tuff match i måndags hemma mot LHC. Undertecknad var på plats och såg LHC knipa extrapoängen efter straffar. En medioker match med lite träningsmatchsstämpel på sig. Det var inte mycket som var sevärt förutom en viss Mattias Janmark, en otrolig lirare med stort register. Han leder dessutom skytteligan med sina fyra fullträffar. Men där bakom finns det inte överdrivet mycket kvalité att luta sig tillbaks mot. Allt ansvar kan inte läggas på Janmarks axlar.

AIK:s säsongsupptakt har väl inte varit någon fröjd att se på, man har en straffvinst mot HV71 i första omgången därefter tre raka förluster. AIK ska ha det tufft med den truppen man har och nu med en måndagsmatch i benen ska man resa till Gävle och möta ett hungrigt Brynäs som vilat sen i lördags. Det låter svårt om du frågar mig.

Brynäs får undvara Dennis Persson som drog på sig en skada senast. Granström och Lindgren missar också matchen men dessa har inte spelat på hela säsongen så det är ingen fara på taket. Förutom det basar Jonsson över en stark och hungrig trupp.

Honken var 100% senast och får med största sannolikhet fortsatt förtroende.

AIK kommer att få det tufft i Läkerol Arena och 1,85 på ettan måste synas.

/ discoermee

discoermee - 25 September, 2013, 13:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!