Speltips

Speltips Almtuna-Asplöven

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-26 19:00 Spela här

Speltips Almtuna-Asplöven
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 1.95 Speltips: 1
2013-09-26 19:00 Almtuna-Asplöven 1 1.95 Skagen

Jag är inne på att Almtuna har gjort sig förtjänt av sin första trea för säsongen, tror den kommer ikväll mot ett beskedligt motstånd.
Såg Almtuna ge bort segern mot Björklöven i fredags, en match som Almtuna borde avgjort i andra perioden. Djurgårdstränaren sa själv efter matchen i tisdags att Almtuna förtjänade segern, där blev det vinst efter straffar för Almtuna.
Det finns helt klart en stigande formkurva i uppsalagänget och på hemmaplan är man starka. 1.95 hemma mot Asplöven tycker jag är klart bra. Ikväll tycker jag man har ett utmärkt läge till tre poäng och jag tror spelare och ledare är införstådda med detta, såna här matcher bör man vinna, särskilt med tanke på stundtals lovande spel i inledande matcher men som sagt utan seger efter ordinarie tid hittills. Ikväll tror jag man tar första trean.
Läget i Almtuna:
I kvällens match är Mattias Johansson tillbaka efter en utlåningsperiod i Väsby. Däremot är det stort frågetecken för Fredrik Vestberg och Jesper Danielsson som är sjuka.
Läget i Asplöven:
Asplöven och Luleå fortsätter att samarbeta och till Almtuna-matchen ikväll lånas 18-årige talangen Lucas Wallmark in.
Antti Alamäki stannar hemma pga skada och att Jussi Tapio är utanför laget.

Skagen - 26 September, 2013, 09:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bämbäm - 2013-09-26 15:56:33

Jag tror att ni är fel ute.Jag tror stenhårt på Asplöven vinst idag, matchen i tisdags mot Västerås spelade dom stundtals ut dom och vann skotten med 33-15(har för mig att de var de). De enda som saknades är målen och dom tror jag kommer idag.
Men men vi får se. :)

probie - 2013-09-26 14:48:15

Tror du är helt rätt ute på denna. Almtuna gjorde även en spelmässigt bra match mot Timrå, men hade svårt att få in pucken. Timråspelarna hade svårt att hänga med stundtals och såg riktigt trötta ut, men lyckades ändå hålla undan i slutet.