Speltips

Speltips Match

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-26 20:45 Spela här

Speltips Match
Land: Land Liga: Liga
Odds: 2.05 Speltips: U 2.5
2013-09-26 20:45 Match U 2.5 2.05 plusminus

Att inter är storfavoriter i matchen mot Fiorentina är bara det en överraskning. Inför säsongen ett trött och glanslöst inter mot ett nybyggt och hungrigt Fiorentina. Som det kan vända.

Fiorentina kommer till spel utan sin stora stjärna Gomez och även en annan viktig pjäs i Cuardado. För övrigt en fin säsonsinledning men här sätts man på prov ordentligt. Försvarsspelet har inte sett 100 ut men offensiven har löst det ändå. I denna match blir det annorlunda. Någonstans i bakhuvet på florenzspelarna nöjer man sig med en pinne och därför kommer man med stor sannolikhet prioritera ett taktiskt försvarsspel och försöka hålla 0-0 så länge som möjligt.
Inter som förmodligen är lika överraskade av säsongsinledningen som vi är kommer till spel med grymt självförtroende och kommer förmodligen gasa på redan från minut ett. Men mazzari är smartare än att bara gå ut och ånga på med ett gäng övermodiga män med självförtroendet i skyn. Här gäller det att spela strukturerat och sakta ta sig in i matchen mer och mer. Som i matchen mot Juventus där man spelade drömfotboll i försvaret.

jag tror på en målfattig match där båda lagen har någon form av respekt för varandra.

4/5 units

plusminus - 26 September, 2013, 20:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!