Speltips

Speltips AIK v Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-27 19:00 Spela här

Speltips AIK v Örebro
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,62 Speltips: Under 5,5 mål
2013-09-27 19:00 AIK v Örebro Under 5,5 mål 1,62 holms

Som jag skrev inför säsongen gällande Örebro Hockey. Det gäller att vinna rätt matcher om det inte ska sluta i en smärre katastrof. Alltså i synnerhet matcherna mot Leksand, Växjö och AIK.
Det har redan gått åt helvete hemma mot Leksand och Växjö. Och nu står det tredje laget på tur.

AIK har fortfarande inte fått någon fart på sin offensiv. Hittills bara en lina som har producerat på en godkänd nivå. Vilket blir trassligt om det skulle fortsätta i längden.
Än så länge ingen trepoängare för Gnaget, vilket så klart ovannämnda bekymmer har en del att göra med. Efter de fyra målen i premiären mot svaga HV71 så har det gått troll. Eller, troll och troll, truppen är vad den är och det lär, som alla redan har tippat, bli en tung hockeysäsong för AIK.
Dock! Daniel Larsson gjorde det väldigt bra senast. Där kommer de svartgula plocka en hel del extrapoäng genom. Och för dagens tips, under 5,5 mål, är han en ännu viktigare pjäs.

Daniel Larsson har jag sett live en gång tidigare den här säsongen. Då var han briljant i Örebro när AIK föll med 4-2 i säsongens första träningsmatch. Han var bortalagets överlägset bästa spelare. Han har säkert bra vibbar när Wiklander, Conny Konjak och Löwdahl kommer flygandes även den här gången.
Anyway.
Det var inga muntra miner i Örebro-lägret i onsdags efter 3-4 hemma mot Växjö. Det efter att haft ledningen med 2-0 och 3-1.
Som jag förstått det så är det back to basic idag med det aggressiva försvarsspelet som på försäsongen gjorde laget relativt framgångsrikt. Att tumma på detaljerna bara två dagar efter det senaste debacklet, det tror jag ingen vågar. Eftersom det vore tråkigt att sitta på läktaren mot Linköping på tisdag.

Vad vi har att se fram emot idag är ett AIK med rätt tafatt offensiv mot ett Örebro som inte har den endaste tanken på att släppa in fyra mål mot FEL motståndare igen.

1-2? 2-1? 2-2? 1-3? 3-1?

holms - 27 September, 2013, 11:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!