Speltips

Speltips Real Madrid v Atletico Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-28 22:00 Spela här

Speltips Real Madrid v Atletico Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1,75 Speltips: 1
2013-09-28 22:00 Real Madrid v Atletico Madrid 1 1,75 holms

bet365 livestreamar matchen.

Derby i den spanska huvudstaden och jag har en sådan superfeeling för att hemmalaget nu tar ner lillebror på jorden så det dånar om det. Eller, dånar och dånar, möjligt att det sker på en feldömd straff i 94:e minuten. Men vinner, det gör dom.

Det är ju rätt ofta Atletico kommer till dessa ligamatcher med goda förhoppningar om poäng. Det brukar dock bara stanna vid just förhoppningar efter att Real Madrid till slut ALLTID vunnit bataljerna.
Vi pratar i detta nu NIO raka segrar för marängerna. Nio! Och som vi vet så är traditionens makt inom idrotten ingenting du skojar bort med en halvvändning.
Och förhoppningar, det har spelare, ledare och supportrar dukat upp åt sig själv så det räcker och blir över nu efter inledningen med sex raka segrar.
Men, jag säger det igen. Vi vet hur det brukar att sluta när storebror bara bestämmer sig.

Carlo Ancelotti förfogar över den här truppen idag:

Målvakter: Casillas, Diego López, Jesus
Försvarare: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Nacho
Mittfältare: Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di Maria, Isco, Illaramendi
Anfallare: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata

Jag förutsätter att Modric får börja på bänken med tanke på hur illa det har sett ut från kroatens sida hittills. Det är väl bara en tidsfråga innan Daniel Levy köper tillbaka honom till Spurs för en halv påse Ahlgrens bilar och en back julmust. Bra affär med tanke på vad som trillade in pollettmässigt när han gick motsatt väg.
I övrigt finns det ett stort sparkapital i Benzema som inte heller har kommit till sin rätt den här säsongen.
Det är alltså ett maskineri som hackat en del inledningsvis. Ändå fem segrar och en oavgjort på de sex inledande matcherna.

Personligen så hade jag varit mer orolig för den här ettan om Atletico startat säsongen med sex raka förluster i stället för sex raka vinster. För som jag skrev tidigare, det är när de uppskruvade förhoppningarna är som störst - det är då de grusas som allra mest när de ställs mot just Real Madrid. Alltid oavsett.

1,75 - jo jag tackar.

holms - 28 September, 2013, 10:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kurdana - 2013-09-28 13:41:39

Avstår också, för svår match, det kan lika gärna bli en 2a här, real Madrid har inte direkt dominerat i ligan, kryss mot villareal o med hjälp av dommaren vinna över Elche i 96min som är ett nyuppflyttat lag från segunda division, jag önskar dig lycka till men avstår att lägga den här, möjligtvis en liten chanspeng på Ath Madrid!

iscomadrid - 2013-09-28 12:48:19

Shepard

Real Madrid har 9 raka segrar mot Atletico Madrid i ligaspelet.

Shepard - 2013-09-28 11:31:42

Vet inte om du har glömt att Atlético vann cupfinalen mot Real på Bernabeú i den senaste matchen lagen emellan?

Rent allmänt är ditt tippande styrt på ett oerhört svartvitt tänkande. Du hade rekat det här även om oddset legat på 1,50, eller hur? Du har bara bestämt dig för att Real vinner här. Det hela kräver mer analys än såhär. Själv avstår jag den här matchen men den ska bli fantastiskt kul att se på.