Speltips

Speltips Tenerife - Real Madrid Castilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-29 18:00 Spela här

Speltips Tenerife - Real Madrid Castilla
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 2.05 Speltips: 1
2013-09-29 18:00 Tenerife - Real Madrid Castilla 1 2.05 master

Återigen dags för Castilla att sparka lite boll. Efter en kanonsäsong 12/13 har man gått ner sig rejält, dock helt förståeligt då man i princip har ett helt nytt lag till denna säsong. Det har lett till sex förluster - på lika många matcher. Endast två mål framåt. Nio mål insläppta. Senast förlust hemma mot Zaragoza med 1-2. En klar förbättring, men räckte tyvärr inte till seger. Alldeles för uddlöst framåt - precis som det sett ut än så länge denna säsong.

Nu gästar man Tenerife. Alltså spelar man på bortaplan i denna match där man knappt haft någon chans mot lagen än så länge. Men Tenerife har heller inte imponerat. Dock har man spelat majoriteten av sina matcher på bortaplan där man inte har lyckats att göra ett enda mål. Men betydligt bättre har det gått på hemmaplan. Två oavgjorda och en förlust. Förlusten kom senast hemma mot Lugo - men förlusten berodde mest på att man fick rött kort i mitten av andra halvlek vilket ledde att man sedan släppte in 0-1 och förlorade matchen. Annars har man bl.a spelat 2-2 hemma mot Barcelona B - en match som man var det klart bättre laget och borde ha vunnit. Man måste få igång målskyttet - något som man likt Castilla haft enorma problem med. Bara två mål framåt. Målen kom just i matchen mot Barcelona B.

Castilla saknar flera spelare till denna match vilket minskar chansen för dem att ta sina första poäng. Derik, Quini och Raul de Tomas är alla skadade. Sedan är nyförvärvet Kiko Femenia sjuk och kan därmed inte medverka i matchen. Flera tunga avbräck. Mittbacken Derik är nog lagets bästa defensiva spelare. Har en ljus framtid framför sig. Raul de Tomas är en anfallare som gjort det ganska bra när han fått chansen även om målen uteblivit. Quini är dock inte något större avbräck. Nyförvärvet Kiko Femenia har inte gjort några jätteinsatser sedan han anlände till klubben men det kan bero på att hela laget har varit under isen. Men det är helt klart en intressant spelare som är talangfull.

Castillas trupp till matchen:
Goalkeepers
Pacheco, Rubén Yáñez
Defenders
Llorente, Noblejas, Pulido, Cabrera, Casado
Midfielders
José Rodríguez, Mascarell, Torró, Cristian Gómez, Benavente, Borja, Lucas, Jaime, Burgui
Forwards
Rozzi, Sobrino

Jag tror att Tenerife ska ha en ganska god chans här och allt över två gånger pengarna är spelvärt. Med tanke på Castillas urusla inledning och att man dessutom saknar en hel del spelare så ska Tenerife ta detta - även om det nog inte blir lekstuga för hemmalaget. Tenerife har även klar fördel då man spelar på sin hemmaplan.

Spel: Tenerife @ 2.05

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

master - 28 September, 2013, 21:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!