Speltips

Speltips Ullensaker- Bryne

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-29 18:00 Spela här

Speltips Ullensaker- Bryne
Land: Norge Liga: Adeccoligan
Odds: 2.62 Speltips: 2
2013-09-29 18:00 Ullensaker- Bryne 2 2.62 DJURET

Ok boys im back med Norskbollen.

Efter 5/6 satta rekar och "plankrekar" på RoK fick jag efter en miss før ca 3 veckor sedan en bom, som jag sedan fick utstå så mycket bullshit før ifrån ett par individer hær inne, så øvervægde længde att hålla mina rekar "privata" (satt 3 till raka efter det som jag delat privat)

men efter lite "påtryckningar" så ger jag det en ny chans.

Norskbollen har varit lite utav min paradgren denna sæsong och har genererat fina pengar før mig då man ofta kan hitta fina odds på mina spelade 9 kamper har jag ett snittodds på 2.30 på mina vinnare.

OK! till kampen.

Ullensaker - Bryne

Jag ær boende ca 20 minuter ifrån Bryne i fotbollsmecka i Norge Sandnes, dær jag har 2 tippeligan lag och ett adeccolag inom en radie på under 5 mil, staden andas fotboll och intresset i byn och jobbet ær stort.

Satt o tittade på oddsen mellan ullensaker - Bryne och førvånade mig hur ullesaker gjorts till knapp favorit emot Bryne, har senaste 2 dagarna grottat ner mig ordentligt i denna match, "Vad har jag missat" læst tidningar och pratat med folk med insyn i Bryne och kommit fram till att jag har fan inte missat något.

Bryne slåss om playoffplatserna till Tippeligan (Norges høgstaliga)bakom suveræna Bodø och Stæbek, medans mediokra ullensaker slåss før sin existens i adeccoligan.

Det skiljer MYCKET i kapcitet mellan dessa lag Bryne ær iår ett riktigt homogent lag med en solklar spelide och innehar 2 av adeccoligans vassaste forwards i Khahil Aram och Oddbjørn Skartun.

Till dagens match finns det inga avbræck i något utan lagen som skulle få mig att ændra min analys Bryne ær helt enkelt det bættre fotbollslaget, Och har stora førhoppningar att få kriga om en plats i Norska fotbollens finrum.

Ullensaker kommer till denna match med 5 førluster på dom 6 senaste matcherna och en URUSEL form.

Detta ær en VIKTIG match før båda lagen med ullensaker som krigar før sin existens och Bryne som vill upp i "finrummet" normalt brukar jag inte spela emot lag som krigar før sin existens, men nær jag tittar på detta odds och vilken skillnad fotbollsmæssigt det ær på detta lag så kan jag inte stå emot detta fina odds på Bryne.

Det som talar emot ær førstås som jag skrivit tidigare att Ullensaker slåss før sin existens och kommer KRIGA i 90 minuter, men kommer detta ræcka emot ett lag som spelar fin fotboll och har 2 forwards i toppslag, NEJ jag tror inte det och oddset 2.62 ser jag som en skænk från ovan.

Jag kliver in med 8/10 U @ 2.62 bet365 .

"Rygga på egen risk"

Lyyyyyyyyyyyycka till!

DJURET - 29 September, 2013, 10:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!