Speltips

Speltips Sunderland-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-29 17:00 Spela här

Speltips Sunderland-Liverpool
Land: England Liga: PL
Odds: 1.90 Speltips: Sunderland ö4,5 hörnor
2013-09-29 17:00 Sunderland-Liverpool Sunderland ö4,5 hörnor 1.90 Polsater

Testar Sunderland ö 4,5 hörnor i matchen mot Liverpool. Medel.

Idag blir det ingen uppsats här. Vi nöjer oss med följande:

Sunderland snittar 5,2 egna hörnor per match i år, men har faktiskt haft sex egna hörnor i fyra matcher.
Liverpool snittar 6 defensiva hörnor per match i år.

Hemmalaget sparkade som bekant Di Canio förra helgen efter en rad usla resultat. Veckans vinst mot Peterborough i Ligacupen gav dock laget visst andrum. Har nu Liverpool och United i två matcher där laget trots allt kan spela relativt avslappnat. noll poäng i dessa matcher är ingen megakatastrof, även om poäng är önskvärt såklart. När ett lag sparkat sin manager brukar det ofta följa ett uppryckning spelmässigt. Liverpool hemma är en match där laget från norra England kan sluta upp bakom sina fans och verkligen elda på laget. Det här känns som en match som kommer bli rätt jämn spelmässigt, vilket gör att hemmalaget en stor del av matchen kommer anfalla. Mardrömmen är ett tidigt ledningsmål för hemmalaget följt av 75 minuters igelkottsförsvar. Med tanke på hur solida Liverpool ändå varit har jag svårt att se det hända. Ska tilläggas att Liverpool haft lite bekymmer att försvara på egna fasta situationer, vilket givetvis de andra lagen vet.

Saknar Wes Brown, Phil Bardsley, Steven Fletcher och Borini (som inte får spela mot Pool).

För Liverpools del missar Coutinho och Johnson matchen. Agger är ett frågetecken. Suarez tillbaka i ligan för första gången.


Jag citerar från Liverpools svenskafanssida: "Med ingen naturlig högerback som ersättare till Johnson spelade laget en sorts 3-4-1-2 mot Manchester United och ryktet gör gällande att laget kommer ställa upp så mot Sunderland."
Mignolet
Toure – Skrtel – Sakho
Henderson – Gerrard – Lucas – Enrique
Suarez
Sturridge - Moses

Om Liverpool spelar så här kommer Sunderland behöva hitta ytorna i ytterzonerna, bakom Henderson, Enrique och utanför trebackslinjen. Känns som att Sunderland har goda möjligheter att ordna minst fem egna hörnor igen.

Medelinsats. @nokkan21 på Twitter.

Polsater - 29 September, 2013, 12:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!