Speltips

Speltips Everton v Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-30 21:00 Spela här

Speltips Everton v Newcastle
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,83 Speltips: BLGM
2013-09-30 21:00 Everton v Newcastle BLGM 1,83 holms

Två lag som står för ett offensivt tänk vilket borde rendera i att båda gängen kommer att få jubla på Goodison Park den här aftonen.

Everton var under Moyes ett rejält lag. Den herren lämnar ingenting åt slumpen gällande styrka och kondition på försäsongen, och det är möjligt att det är just den biten som skurit sig i United med tanke på hur resultaten nu ser ut där.
Nu tränas Everton av Roberto Martinez. Och det är ju en herre som står för en offensiv filosofi så det räcker och blir över. Och det verkar ju också vara en filosofi som går hem hos Liverpools finaste klubb då man är obesegrat i ligan under Martinez ledarskap.
Visst, man har hunnit med två 0-0 matcher hittills. Men det är inte så att Everton har saknat chanser i dessa fighter, utan det är helt tvärtom. Då fanns det ingen utpräglad målskytt, men man har sedan dess lånat till ungtuppen Romelu Lukaku vilket tycks se ut som en omedelbar kärlekshistoria då han inlett sin sejour i Everton oerhört bra.
Everton kommer att som alltid att dundra på hemma för allt vad tygen håller och med tanke på hur man hittills har agerat under nye tränaren Martinez så behöver vi inte vara särskilt oroliga för att man kommer att lämna planen mållöst. Minst ett löser man.

Och på andra sidan står ett Newcastle som inte alls är speciellt mycket att lita på bakåt.
Och tittar vi på laguppställningen från senast så kan man också se att det finns mer intressant framåt än i de defensiva delarna:

Tim Krul - Davide Santon, Fabricio Coloccini, Mapou Yanga-M'Biwa, Mathieu Debuchy - Moussa Sissoko, Yohan Cabaye, Vurnon Anita - Loïc Rémy, Papiss Cissé - Hatem Ben Arfa.

Och ja. 2-3 hemma mot Hull. Det var vad dessa elva herrar mäktade med.
Ett anfallsspel som stunder såg helt okej ut. Medan man bedrev ett försvarsspel där folk på läktarna slet sitt hår av förtvivlan.
Men vad gör väl det för oss? Fortsätter man bara på den inslagna vägen så kan BLGM-spelet vara i hamn redan i halvtid.

Sedan ska vi också ha de fem senaste matcherna lagen emellan i åtanke.

1-2
2-2
3-1
1-2
2-1

Som synes ett koppel av matcher där båda lagen har fått tillfällen att jublat båda två.
Och med Everton med ny roliga tränare mot ett Newcastle som har en del snubbar framåt som har kapacitet att blixtra till när man minst anar det ... ja, 1,83 på att båda lagen återigen gör mål när de möts, det är taget.

holms - 29 September, 2013, 22:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Abs - 2013-09-30 16:10:30

Everton har inte släppt in ett mål på 636 minuter.. Mer än sju matcher. Varför skulle det ske mot ett såpass svagt Newcastle?