Speltips

Speltips Djurgårdens IF- Timrå IK

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-01 19:00 Spela här

Speltips Djurgårdens IF- Timrå IK
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2.40 Speltips: 1 -1,5
2013-10-01 19:00 Djurgårdens IF- Timrå IK 1 -1,5 2.40 draggz

Tillbaka igen efter lite upphåll. Senaste två rekarna från HA satt ju som en smäck (Karlskrona @3.10 och Västerås @2.25). Men det är historia.

Äntligen är hockeyn i full gång, de svenska serierna har hunnit komma igång lite och man börjar se vissa drag och mönster vart lagen kommer härja i tabellen. Om än, fortfarande, väldigt små mönster.

Nu till denna match.

Djurgården tar alltså emot Timrå i Stockholm. Ett Djurgården som kommer med två raka bortaförluster i ryggen (3-2 mot Almtuna, 3-2 mot Mora) där bägge kom på övertid eller straffar.
Man startade säsongen med segrar varav en stark 7-2 seger mot Oskarshamn på Hovet. Målflytet i den matchen har inte riktigt följt med i resterande matcher, men trots detta anser jag att spelet bådar gott.

Jag vet att många här ser Djurgården som hockeyns motsvarighet till fotbollens Bajen. Ett klassiskt svenskt lag som inte längre tillhör svenskhockeyns finrum, SHL. Ett lag man ofta hoppas och litar på men som sällan levererar utan istället allt som oftast sviker. Det kommer man inte göra i denna match.
Varför?

Järnkaminerna var ett av de lag jag trodde skulle ha bra chans att knipa seriesegern innan säsongen startade. Man har en härlig mix i laget med allt från unga hungriga till de mer rutinerade spelarna som spelat på högre nivå än såhär.
Djurgården gjorde också ruggigt bra ifrån sig i Euro Hockey Tour men har haft det lite halvjobbigt med att leverera i HA såhär i inledningen av serien. Efter två raka torsk kommer hemmafansen KRÄVA att man inte snubblar dit och åker på en tredje.

Det kommer man heller inte göra.

Motståndarna för dagen, Timrå IK, kommer vad jag tror (nämnde det innan första omgången) få det jobbigt i årets upplaga av HA. Visst, man har efter de 3 inledande matcherna skrapat in 9 poäng (3 vinster och 3 förluster) vilket får anses som bra med tanke på truppen man har.
Efter att ha sett de inledande matcherna kommer jag däremot inte ändra min åsikt.
Tvärtom.
Timrå KOMMER få det JOBBIGT i år.
Man kommer definitivt inte åka ur.
Man bör inte heller klara av en topp7-placering och kval uppåt, något som Djurgården definitivt kommer klara av.Nej, Timrå är verkligen inget speciellt i år och mot ett Djurgården som kommer revanschsugna och med ett kokande Johanneshov i ryggen som kräver vinst. Ja, då har Timrå inte mycket att hämta.

Jag tror på islossning imorgon och en repris av matchen mot Oskarshamn hemma hade inte varit fel.

4-1?

5-1?

5-2?Mitt spel komma i alla fall att bli: Djurgårdens IF - Timrå IK 1 -1,5 @2.40 @bet365

3/5 Units


Lycka till vid rygg!


EDITERAD 2013-09-30 21.54:43

draggz - 30 September, 2013, 21:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sirsilver - 2013-10-01 18:40:34

Rygg.. Dock i en trippel med under 5,5 i Hv-matchen samt Linköping att vinna..

Jonas O. - 2013-10-01 15:31:23

Rygg