Speltips

Speltips Nybro Vikings IF - Helsingborgs HC

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-10-02 19:00 Spela här

Speltips Nybro Vikings IF - Helsingborgs HC
Land: Sverige Liga: Division 1
Odds: 5.50 Speltips: X
2013-10-02 19:00 Nybro Vikings IF - Helsingborgs HC X 5.50 draggz

Djurgården lyckades dessvärre inte med att hålla min svit i HA levande, Trots 3-0 ledning efter halva första perioden lyckas man rasa ihop likt ett korthus och tappa till 3-4 (turligt nog kvitterar man med två minuter kvar och vinner i sudden).

Nya tag direkt.

Inför morgondagen kommer jag lägga ett spel i division 1-hockeyn. Matchen spelas i småländska Nybro mellan Nybro Vikings IF och Helsingborgs HC.

Nybros matcher hittills:

Tingsryds AIF  -  Nybro Vikings IF 1-2
Nybro Vikings IF  -  Olofströms IK 2-3
Kallinge-Ronneby IF  -  Nybro Vikings IF 5-3
Nybro Vikings IF  -  IK Pantern 5-1
Nybro Vikings IF  -  Borås HC 3-0
Nittorps IK  -  Nybro Vikings IF 1-9

Helsingborgs matcher hittills:

Kristianstads IK  -  Helsingborgs HC 4-2
Tingsryds AIF  -  Helsingborgs HC 4-1
Kallinge-Ronneby IF  -  Helsingborgs HC 2-1
Helsingborgs HC  -  Olofströms IK 8-2
Helsingborgs HC  -  IK Pantern 1-2


Nybro är ett av de lag många tror kommer ta en plats i Allettan från denna division 1-serie. Man hade inför säsongen fått in bra förstärkningar och det känns som laget äntligen är på gång igen efter några svaga säsonger. Jag tycker man har inlett säsongen enligt förväntan. Jämna tajta matcher mot andra tippade topplag som exempelvis Tingsryd och Kallinge-Ronneby. Man har hittills enkelt vunnit matcherna mot de ”mindre bra” lagen i serien.

Helsingborg är ett lag jag inte hade speciellt stor koll på innan säsongen men laget har inte varit något speciellt alls över de senaste säsongerna. I år är jag dock positivt överraskad.
Man inledde med tre mycket tuffa bortamatcher, där man i samtliga tre stod upp bra (dock utan att plocka några pinnar). Detta för att sedan mosa gästande Olofström i första hemmamatchen.

Årets upplaga av Helsingborg består av ett gäng yngre spelare som vill framåt i karriären. Ett billigt framgångsrikt recept som det bland annat satsas mycket på hos serieledande Kallinge-Ronneby.


Jag tror att det mycket väl kan bli en tajt match i Victoriahallen där Helsingborg definitivt kan klara ett bra resultat. Bortamatchen mot, i mitt tycke, seriens starkaste lag Kallinge-Ronneby visade att Helsingborg kan störa riktigt bra division 1-lag även på bortaplan.
Visst, Nybro är i grunden ett bättre lag och man kan mycket väl vinna denna matchen med några puckar, men jag tror dock Helsingborg kan vara där och störa ordentligt. Likt matchen mot Kallinge borta.

Eftersom jag tror på en tajt match tror jag även att sannolikheten att Helsingborg tar med sig samtliga tre pinnar från Victoriahallen är ungefär lika stora som att matchen går till förlängning.Krysset som ligger på 5.50 ggr smeten hos flera bolag känns därför intressantare än Helsingborgsseger och aningen för högt. Synas med LÅG insats.

draggz - 01 Oktober, 2013, 23:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!