Speltips: BC Khimki - Base Oostende

Sport: Basket
Spelstopp: 2013-10-02 17:00
Land:
Liga: Euroleague
Odds: 1.90
Tips: Khimki - 6.5 HT
Rytas fixade biffen igår då man planenligt slog VEF Riga med 80-71 (39-31). Mycket tack vare en storspelande Renaldas Seibutis med sina 23 poäng. VEF Riga stod dock upp bra och gjorde match av det ända till slutsekunderna då det med knappt en minut kvar av matchen stod 75-71. Men tack vare en mycket viktig trea av Omar Cook så kunde litauerna lösa en vinst.

I dag rullar kvalet till Euroleague vidare och matchen jag fastnat för idag är den mellan BC Khimki och Telenet Ostende. I denna match ska det råda stor klasskillnad. I mina ögon så är belgarna Telenet Ostende kvalets klart sämsta lag. Man har en ung och oerfaren coach i form av Dario Gjergja som aldrig tidigare coachat på denna nivå. Dessutom har man framförallt en väldigt tunn offensiv i laget och ännu värre är att Brent Wright som man hade hoppats skulle bära upp lagets offensiv gick och skadade sig och man var därför tvungna att skaffa in en ersättare och där föll valet på unge Andrija Stipanovic. Knappast en optimal uppladdning inför en sån här viktig match. Man har ett ungt och oerfaret lag om man bortser från Veselin Petrovic & Jean Salumu som väl snart måste vara i pensionsåldern, skämt å sido så har de helt klart sett sina bästa år på courten.

Om belgarna har ett oerfaret lag så har BC Khimki raka motsatsen. Här kryllar det nämligen av erfarna klasspelare som: James Augustine, Sergey Monya, Kresimir Loncar, Paul Davies. Som om inte det vore nog så har man inför säsongen förstärkt sin backcourt med Mike Green & Marko Popovic som även dem faller in i facket klasspelare och kommer utan tvekan bidra med en hel del till detta lag. Sin frontcourt har man i princip hållit intakt från förra säsongen med undantag av att nyblivne EM-mästaren Mickael Gelabale kommit in i truppen, även det en riktigt vass spelare. Khimki har tagit sig till gruppspelet i Euroleague i fyra av de fem senaste säsongerna och har således en enorm rutin från dessa sammanhang.

Jag kan helt enkelt inte se hur Telenet Ostende ska kunna hänga med i den här matchen. Jag ser framför mig ett liknande scenario som i gårdagens match mellan Rytas - VEF Riga där Khimki går ut och tar kommandot direkt för att ha en trygg ledning i halvlek och sedan fada ut matchen. Var först inne på att ta hcp efter full tid, men efter lite betänketid så känns hcp i halvlek bättre eftersom man kan komma att vila spelare i andra halvlek och slå av på takten om man skulle ha en klar ledning.

Mitt spel blir således BC Khimki - 6.5 i halvlek!
  BC Khimki - Base Oostende
Spela på Speltips BC Khimki - Base Oostende
SlamDunk - 2 Oktober 2013 - 10:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:45  Ovtcharov - Gauzy
Bordtennis - World Cup - Ovt Hcp -1.5
1.72
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 flest kort
1.95
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
17:30  Djurgårdens IF - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
3.35
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:00  Brann - Rosenborg
Fotboll - Eliteserien - 2 asian hcp 0
1.83
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
21:30  Nets - Hawks
Basket - NBA - 1
1.73
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming