Speltips

Speltips Ferrer - Matosevic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-10-03 13:00 Spela här

Speltips Ferrer - Matosevic
Land: Kina Liga: ATP Peking
Odds: 1,75 Speltips: Matosevic +4
2013-10-03 13:00 Ferrer - Matosevic Matosevic +4 1,75 Poldan

Jag skrev en rek här om dagen med Ferrers facit sedan grussäsongens slut. Då var hans facit 14 förlorade set på 16 matcher. I och med problemen mot Vasek Pospisil utökades den negativa kolumnen till 15 tappade set på 17 matcher.

I nästa omgång ställs spanjoren mot Matosevic, en spelare jag egentligen inte har mycket till övers för. Man ska däremot veta att när Marinko Matosevic är i form, då är han, trots sin mediokra serve, rätt svårbruten.

Och ja, form får man väl säga att han har. Så bra som australiensaren är just nu, så bra har inte varit sedan han slog igenom i USA för över ett år sedan.

Sedan ATP Washington har han spöat Raonic i toppform, Tommy Haas, Benoit Paire och Benneteau. Inga dussinlirare med tanke på vad han annars uträttar.

Ferrer är som sagt inte bra just nu och det vore nästan för sjukt om han helt plötsligt hittar rätt. Spanjoren är redan kvalificerad till atp-slutspelet. Berdych kommer inte att gå om honom på rankingen, han spelar förmodligen bara den här turneringen för startpengarna.

Mot Vasek Pospisil vann slog David Ferrer fem dubbelfel och vann färre än 70% av förstaservarna. Totalt i matchen vann han två poäng mindre än kanadensaren som var nära att hitta ett servegenombrott i tredje. Då måste man lägga till att Pospisil inte på någon sätt varit bra senaste veckorna.

Allt står inte rätt till hos spanjoren som nu möter en formstark Matosevic. Nordicbet ger oss 1,75 på Matosevic +4 games. Det provar vi (medel)

Poldan - 02 Oktober, 2013, 19:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!