Speltips

Speltips Kuban Krasnodar - Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-03 18:00 Spela här

Speltips Kuban Krasnodar - Valencia
Land: Ryssland Liga: Europa League
Odds: 2.70 Speltips: 1
2013-10-03 18:00 Kuban Krasnodar - Valencia 1 2.70 master

Europa League. Massvis med matcher. Och självklart finner man något eller några intressanta lir av alla dessa matcher - även om Europa League är oerhört klurigt då vissa lag inte bryr sig så värst mycket om turneringen.

Ett spel som jag tycker är hyperintressant är att ryska Kuban Krasnodar ska vinna i sin hemmamatch mot Valencia. Om man jämför lagen rakt av så skulle nog alla hålla Valencia som ett klart bättre lag. Vi snackar ju om ett bra lag från La Liga. Men det är så mycket som spelar roll i sådana här matcher......

Kuban har efter en imponerande start gjort sämre ifrån sig på sistone. Kanske på grund av hårt matchande. 0-3 hemma mot Amkar är verkligen inte acceptabelt. Men man är vanligtvis starka hemma och vann senast klart mot Terek med 3-1. Har annars bra resultat i Europa på hemmaplan. Senast mot Feyenoord. Senast mot Feyenoord vann man med 1-0, men det borde blivit större siffror då Kuban var betydligt bättre än bortalaget. Borta mot St. Gallen förlorade man med 2-0 som var en relativt jämn match. Men det var inte någon överraskande förlust då Kuban inte riktigt håller på bortaplan.

Valencia har efter en urusel inledning på säsongen höjt sig en aning. Man kommer till matchen med tre raka segrar. 3-1 mot Sevilla har följts upp med uddamålssegrar över Granada och Vallecano. Lite bättre resultat i alla fall än i inledningen av säsongen. Det blev dock en klar förlust i första mötet i gruppen - det på hemmaplan mot Swansea med 0-3. Den stora förlusten beror mestadels på att mittbacken Rami blev tidigt utvisad. Rami missar alltså denna svåra bortamatch mot Kuban, vilket är ett stort avbräck då han nog är lagets bästa mittback - i en backlinje som även med Rami är väldigt sårbar.

Annars... så är det många spelare som är skadade och även några som vilas på grund av hårt matchande på slutet. Banega och kanske Valencias bästa spelare dem senaste matcherna, Jonas, lämnas hemma och vilas helt och hållet. Sedan saknas även anfallaren Postiga, högerbacken Pereira och målvakten Alves på grund av skador.

Något som också kanske kan påverka bortalaget negativt är att man hade tekniska fel med flygplanet och kom iväg sent till Ryssland. Kanske ett extra slitet Valencia? Kan vara.

Jag tror även att Valencia fokuserar mer på ligan då man inte vill göra ett dåligt resultat där efter en urusel inledning. Man ser ju på uttagningen av man satsar betydligt mer på ligan.

Kuban kommer å andra sidan med starkast möjliga lag och har flera duktiga spelare i Balde och Cisse, bl.a. Offensivt sett. Dessutom har man klar fördel av hemmaplan då matchen spelas i Ryssland där det är oerhört svårt för alla bortalag, bl.a för lag från varmare länder.

Troliga startelvor:

Kuban
Belenov
Kozlov – Dealbert – Xandao – Bugaev
Tsoraev – Rabiu – Bucur
Popov
Baldé – Cissé
-
Valencia
Guaita
Barragan – Victor Ruiz – Mathieu – Guardado
Fede – Parejo – Fuego – Bernat
Pabón – Alcácer

Om ni läser min text noga så hittar ni nog flera anledningar till varför jag lirar på Kuban.

Rygga på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

master - 02 Oktober, 2013, 20:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LeSteff - 2013-10-03 16:43:32

Oddset uppe i 3.1 nu på bet365 ... Någon som vet varför det ökar/stiger? Har vi missat något eller är de bolagen som inte har koll?

rsvedin - 2013-10-03 16:27:04

Finns till 3 i odds på bet365 nu, 2,15 på asian 0 (dnb) ifall man vill "fega" lite :)

espelund - 2013-10-03 00:42:04

Jag gillar dina rekar, du analyserar bra! Valencias spelarbesättning har inte sett såhär svag ut sedan pesten drog över Europa. Dock är ju ryska lag så jäkla lynniga - jag spelar Kuban med insatsen tillbaka vid oavgjort.