Speltips

Speltips Rijeka - Real Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-03 19:00 Spela här

Speltips Rijeka - Real Betis
Land: EL Liga: Europa League
Odds: 1,925 Speltips: Betis -0,5
2013-10-03 19:00 Rijeka - Real Betis Betis -0,5 1,925 espelund

Betis vinner borta mot Rijeka till knappt dubbla pengen.

Perfekt fotbollsväder väntas ikväll på lilla slitna Kantrida Stadion, en snedpark från Adriatiska havet. Arenan drar sina sista suckar innan den rivs, (lite synd på den vulgärt stora resultatskylten som syns ända till Italien).

Hemmalaget HNK Rijeka (Uefa-rank 267) lägger sin kraft på den svaga kroatiska ligan, där de har chans på ligaseger. Senast förlorade man mot portugisiska Guimaraes med 4-0. Till den här matchen är fem spelare skadade, och ytterligare två är stängda för EL-spel. Inga bra förutsättningar, alltså. Oddset hålls troligen uppe av att Rijeka slog ut Stuttgart i kvalet, men tyskarna spelade då nonchalant med stor underskattning. Största hoppet i Rijeka står till kaptenen Dario Knezevic, känd från Serie B och lite bänknötande i Juventus.

Real Betis (Uefa-rank 97) vet att de är ett lag med kapacitet att gå långt i EL, en turnering som passar dem perfekt. Iberiska lag älskar Europa League, och Betis målsättning är att vinna gruppen och då behöver de vinna här. Senast kryssade de hemma mot Lyon (0-0).

Det enda som talar mot spelet är att Ruben Castro, Betis bästa målskytt, haltar omkring hemma i Andalusien.

Trolig matchbild är att Betis håller i bollen tills de gjort första målet, därefter backar de hem och tätar till (de har faktiskt en riktigt bra defensiv i år). Liten insats kan även läggas på att Betis vinner och håller nollan @ 3,25.

espelund - 03 Oktober, 2013, 00:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!