Speltips

Speltips Sevilla v Freiburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-03 19:00 Spela här

Speltips Sevilla v Freiburg
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 1,80 Speltips: Freiburg mål
2013-10-03 19:00 Sevilla v Freiburg Freiburg mål 1,80 holms

Ja, nu heter ju spelet "Hålla nollan", men för att spara tecken så att det inte blir karambolage så översätter jag det i att Freiburg gör mål, dvs att att Sevilla INTE håller nollan, för den morgontrötta.

Först och främst så satsar Sevilla lite halvhjärtat på det här. Absolut inte så att man skiter i det. Men inte heller att man ställer upp med det allra bästa man kan. Inte om man tittar på premiären borta mot Estoril då en del normalt sätt ordinarie herrar ställdes över.
Utöver det så har man haft ett jävla skadetrassel hela säsongsupptakten, och det är fortfarande väldigt ansträngt gällande den sjukstugan.
Fernando Navarro, Federico Fazio och Cicinho är tre herrar som, bland annat, saknas. Varför jag väljer att nämna just dem beror på att alla normalt sett huserar i backlinjen. En lagdel som nu är svårt sargad.
Vidare saknas ett koppel av herrar till, men inga som är betydande för det hör spelet: Att Freiburg ska göra minst ett mål under 90 minuter fotboll.

Sedan är det alltid intressant och se vad dessa skador har betytt för Sevillas framfart i Spanien. Och då framförallt gällande i de bakre regionerna.
Man lyckades att hålla nollan bort mot Levante i en oerhört dålig fotbollsmatch (vill jag minnas), sedan har nollan inte varit intakt.

Real Sociedad- FC Sevilla 1-1
FC Sevilla - Vallecano 4-1
Valencia - FC Sevilla 3-1
Estoril - FC Sevilla 1-2
Barcelona - FC Sevilla 3-2
FC Sevilla - Málaga 2-2

Och vänder vi oss mot Freiburg så har det gjort mål i samtliga matcher i Bundesliga, bortsett från senaste besöket i Dortmund där de de åka hem med svansen mellan benen och 0-5 i arslet. Annars mål i resterande fighter. Vilket betyder nio stycken. Även om många resultat gått emot så har man ändå försökt.
Dock så har man under under tiden hunnit med 1-1 mot Bayern München. Vilket får anses rätt okej.
Men man fick bara 2-2 hemma mot Slovan Liberec i den första omgången. Trots 2-0 i halvtid. Det skulle onekligen behövas minst en poäng i Sevilla den här kvällen.
Om man löser det? Inte en aning. Kanske kommer härifrån med alla tre. Eller noll.
Oväsentligt.. Det enda jag bryr mig om är att de gör minst ett mål.
Och som texten antyder, rätt mycket talar för det ...

holms - 03 Oktober, 2013, 09:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!