Speltips

Speltips Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-04 18:00 Spela här

Speltips Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb
Land: Kroatien Liga: 1. HNL
Odds: 2.50 Speltips: 2
2013-10-04 18:00 Slaven Belupo - Lokomotiva Zagreb 2 2.50 master

Tyvärr svek Kuban i EL, eller rättare sagt, Kubans målvakt som skänkte bort segern till Valencia genom att stå för två tavlor. Aja. Hursomhelst var Kuban inte tillräckligt bra för dagen för att vinna över Valencia. Men vi ger inte upp. Andra spel satt under kvällen så formen är inte helt borta på grund av Kuban. Imorgon drar vi till Balkan och Kroatien...

Slaven Belupo tar emot Lokomotiva Zagreb. Ett Lok.Zagreb som varit ute och spelat i Europa och var nära på att skrälla och ta sig lite längre men åkte ut oturligt. Men kanske bra för Lokomotiva som nu har bara ligan att fokusera på till 100 %.

Belupo är nästjumbo. En seger har det blivit på 11 spelade matcher vilket är uruselt. Tre oavgjorda och 7 förluster har det också blivit. På sin hemmaplan har man ännu ingen seger. Två oavgjorda och tre förluster.

Lok.Zagreb är rena motsatsen. Laget har imponerat hela säsongen och ligger på en imponerande fjärde plats i ligan. Sju segrar, två oavgjorda och två förluster. Kom en plump hemma mot Hajduk Split - även om det är ett duktigt lag. 1-3 på hemmaplan är inte acceptabelt. Men den andra förlusten kan man inte sia så mycket om, borta mot landets bästa lag, Dinamo Zagreb. Annars har det också kommit en liten miniplump, då man fick bara 1-1 hemma mot Split för några omgångar sedan.
Slaven Belupo kommer till denna match från ett 0-0 resultat mot ett lag i nedre tabellen, Dragovoljac. Ett imponerande resultat då man fick två utvisade i matchen. Först i slutet av första halvlek och sedan med en kvart kvar av matchen. Man höll ut och det är inget annat än styrka även om motståndet inte var det bästa. Men problemet är ju att man saknar två spelare till just denna match på grund av att man drog på sig två dyrbara utvisningar mot Dragovoljac. Puric och Grgic, två defensiva stora avbräck! Alltså ett defensivt försvagat Belupo - ett Belupo som hursomhelst är redan sårbara defensivt sett då man släppt in 16 bollar vilket inte alls är godkänt.

Lok. Zagreb kommer å andra sidan från två raka segrar. Hemma mot Dragovoljac med 2-1 och en urladdning senast mot bottenlaget Osijek som man krossade med hela 5-0! Man kommer alltså med ett gott självförtroende till denna match med sju gjorda mål på dem två senaste matcherna. Tränaren är optimistisk och tycker att laget kan kamma hem en riktigt bra placering då laget blir bättre och bättre för varje match som går.

Det enda som talar emot Zagreb är att Belupo ligger risigt till i botten och behöver poäng för att stabilisera upp situationen och att Lok. Zagreb aldrig lyckats vinna över Belupo på bortaplan. Men allt annat talar för Lok. Zagreb. Bättre lag i grunden. Bättre form. Belupo med defensiva avbräck. Dessutom får inte Lokomotiva tappa onödiga poäng i toppstriden. Ja, det räcker nog där.

Oddset är otroligt högt, fråga mig inte varför. Men kanske för att Belupo har mycket att spela för. Kanske för att Lok. Zagreb aldrig vunnit över Belupo på bortaplan. Eller kanske för att Belupo har fått en ny tränare. Men 2.50 på ett bättre lag med bättre form och där motståndarlaget saknar några viktiga spelare? Det tar jag alla dagar i veckan!

Spel: Lokomotiva Zagreb @ 2.50

Twitter @EdinMadrid

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2013-10-03 21.58:22

master - 03 Oktober, 2013, 21:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-10-04 07:26:03

Krouch15: Fyra gånger, senast augusti 2012


Slaven - Lok Zagreb 3:2
Slaven - Lok Zagreb 3:1
Slaven - Lok Zagreb 2:2
Slaven - Lok Zagreb 1:0

Krouch15 - 2013-10-03 22:11:13

Klart intressant! Vet du hur många gånger lagen mötts på Belupos hemmaplan ?