Speltips Skellefteå v Leksand

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-10-04 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,35
Tips: Saik -2,5
Lagen matchas nu både fredag och lördag, vilket hos mig ger ett klart utfall här.
Eller, det hade det gjort i vilket fall som helst. Men nu i ett ännu större omfång.

Leksand löste en overklig poäng i Luleå i tisdags. En sådan där one in a lifetime-pryl. Som vanligt stod Alsenfelt på huvudet och räddade dalmasarna ännu en gång. För det är ju så, hade Leksand haft en målvakt hittills under spelad säsong som bara hållit normal klass, ja då hade man troligtvis varit sist i tabellen.
När Leksand var i Örebro så gjorde nämnde målvakt en sinnessjuk insats mellan stolparna, man trodde kanske inte då att det bara var en dag på jobbet, men det är ju tydligt att så nu var fallet.

Men nu är det så här. När Skellefteå föll senast nere i Småland. Det var det absolut bästa som kunde hända för det här spelet. Ett perfekt uppvaknade att man inte slår de sämsta lagen om man inte kliver ut 100 %.
Och en hemmamatch 19.00. En fredag. Mot Leksand, som börjar bli mer och mer hatat i Sverige. Där finns det ingenting under 100 % som gäller. Det kommer att vara sådan full jävla fart från start och matchen igenom.

Och nu är jag helt inne på att Skellefteå kommer att slå Leksand TROTS en formtoppad Alsenfelt i kassen.
Men! Jag har hört en fågel viskat att det är Joel Gistedt som kommer att få förtroende imorgon. Just för att ha förstekeepern i utvilat skick inför AIK hemma som stundar bara dagen efter.
Då är Tegera Arena utsåld och en match Leksand har siktat in sig på, både klubb och supportrar, under en längre tid.
Och det målvaktsbytet, ja det är ju knappt att med ord beskriva kontrasterna.
Magkänslan är den att Leksand kan ta en förlust i Skellefteå - för att dagen efter komma ut och köra över AIK. Eller i alla fall ge det ett ärligt försök från sekund ett och framåt

Skellefteå spelar som sagt också på lördag. Men man slipper resa någonstans då Linköping kommer på besök. Och då krävs det en seger här för att skrinna ut på isen som serieledare i den seriefinalen.
Vilket jag tror att man löser helt utan bekymmer.

5-1?
Spela på Skellefteå v Leksand hos Unibet
Spela nu
holms - 3 Oktober 2013 - 21:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
krux - 2013-10-04 16:22

finns ju även risk att fokus redan nu ligger på morgondagens match och att det blir underskattning idag.

krux - 2013-10-04 16:21

För er som tror att Skellefteå kommer att gasa på hela matchen o göra massa mål.....risken är stor att Skellefteå nöjer sig med o vinna eftersom dom har en mer "intressant" "viktigare" match redan imorgon hemma mot Linköping. så risken är STOR att dom slår av på takten så fort det är möjligt....

Fruxxxo - 2013-10-04 16:12

Alsenfelt vilar i kvällens match!!

henrikb - 2013-10-04 15:50

Mycket bra rek. Såg Leksand för första gången när dom lira mot luleå och tycker att det var som du säger en overklig poäng dom fick med sig. Nu möter dom SAIK på hemmaplan och med deras kreativa och snabba spel tror jag utan problem att det kan bli en 5-1:a!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: