Speltips

Speltips Caja Laboral - Barcelona

Sport: Basket Spelstopp: 2013-10-04 21:30 Spela här

Speltips Caja Laboral - Barcelona
Land: Spanien Liga: SuperCupen
Odds: 1.85 Speltips: Barcelona - 4.5
2013-10-04 21:30 Caja Laboral - Barcelona Barcelona - 4.5 1.85 SlamDunk

BC Khimki svek ordentligt då man mycket överraskande åkte på en förlust mot belgiska Telenet Oostende. Men idag tar vi nya tag!

Det har blivit dags för semifinaler i den spanska Super Cupen där jag fastnat för matchen mellan Caja Laboral och Barcelona.

Caja Laboral bör ha viss fördel i denna matchen eftersom hela slutspelet spelas just på deras hemmaplan. Men ser man rent truppmässigt så sätter jag ett flertal frågetecken kring laget. Man har tappat många viktiga spelare så som: Lampe, Bjelica, Bjelica & Olesen som gått till just Barcelona. Trots att man tappat så pass tunga namn så tycker jag inte nyförvärven man tagit in är i närheten av samma klass och därav ser jag Caja Laboral som ett klart svagare lag denna säsongen.

Barcelona däremot har fått behålla i princip hela stommen från förra säsongen, även om man tappat bland annat Pete Mickael och Natan Jawai. Man har dock förstärkt intressant med namn som nämnde Olesen, Dorsey, Lampe & Nachbar. Dessutom har man gjort en mycket intressant värvning i unge point-guarden Jacob Pullen som förra säsongen gjorde det riktigt bra i italienska Virtus Bologna.

Man ska aldrig underskatta Caja Laboral, för man är ett riktigt bra lag i grunden, men jag tycker som sagt att man ser avsevärt försvagade ut i år och håller därför Barcelona klart högre för dagen och testar därför ett spel på -4.5 på katalanerna!

SlamDunk - 04 Oktober, 2013, 15:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!