Först och främst, innan jag kliver in med att par fler motiveringar.
Lagen möttes naturligtvis i våras, det brukar ju fungera så. Då med Lindsdal som hemmalag. Det blev ingen klang och jubelföreställning för hemmalaget som de flesta där borta på byn hade hoppats på. Utan det blev snarare precis tvärtom.
När domare Per Leek blåste av matchen så lös det 0-4 på tavlan. Ord och inga visor. Och det är ju med andra ord ett utav dessa gäng som kliver in till den här matchen med goda minnen.

Sedan kan vi fortsätta. Säsongen är över för Lindsdal. Man stod för säsongens kanske sämsta insats senast då man föll borta mot Ljungby med 3-1. Inget att skämmas för, kanske vissa tycker. Men då ska vi ha i åtanke att detta Ljungby inte hade vunnit en enda jävla match på hela hösten. Två ynka poäng är vad man har lyckats skrapat ihop efter sommaren - innan Lindsdal kom på besök.
Rapporterna från matchen skvallrar om ett trött Lindsdal som var på dekis efter många missade chanser att tagit rygg på Oskarshamn.
Efter förlusten senast så är det definitivt godnatt - och nu handlar det bara om att spela av säsongen för att sedan gå på en semester vilket inkluderar Harrys och Krögers hela vintern lång.

För Nike är säsongen långt ifrån över. Det finns all motivation som finns för att kämpa hem tre poäng här.
Endast tre poäng till nedflyttning vilket betyder att snaran hänger som åskmoln över halsen.
Alltså precis tvärtomt gentemot gästerna.

Sedan. Till sist. Lindsdals bäste spelare och tillika lagkaptenen, Johan Israelsson, han är sjuk och kommer inte att kunna medverka. Han kan lyckligtvis sitta hemma i soffan, pilla navelludd och spana Örebro v MODO.
Lyckos dig, Johan.

2,90 - jag tvekar inte.

This is the stats tab
This is the post tip