Speltips

Speltips MZT Skopje - Union Olimpija

Sport: Basket Spelstopp: 2013-10-04 20:30 Spela här

Speltips MZT Skopje - Union Olimpija
Land: Liga: Adriatic League
Odds: 1.88 Speltips: Ö 149
2013-10-04 20:30 MZT Skopje - Union Olimpija Ö 149 1.88 SlamDunk

Ikväll spelas även första omgången av Adriatic League och dagens match går av stapeln mellan MZT Skopje och Union Olimpija.

Union Olimpija vann häromdagen den slovenska supercupen då man besegrade Krka med 63-60 i en enligt rapporter riktigt usel match med mängder av misstag och dåligt spel. Det har även varit något av en följetong under lagets försäsong där man inte imponerat nämnvärt och blandat och gett ganska friskt. Positivt är dock att nyförvärven Stephenson & Gailius verkar ha kommit bra in i laget då man stått för en hel del poäng under försäsongen.

MZT Skopje har inga direkta stjärnspelare i laget, men man är oerhört samspelta och framförallt på hemmaplan är man oerhört svårslagna. Till denna säsongen har man ny coach i form av Vlada Vukoicic och det är en man som förespråkar ett snabbt och offensivt spel, vilket givetvis även sätter sina spår i att man släpper till en hel del poäng.

Känslan är att MZT Skopje kommer vara heltaggade och sätta full fart i sin hemmapremiär inför sina fanatiska fans. Något som jag tror gynnar Union Olimpija eftersom man uppenbarligen inte har blivit helt samspelta än och därför tror jag att man kommer acceptera lite hawaii-spel där lagen byter anfall med varandra vilket kommer leda till en match med en hel del poäng. Jag tycker linan på 149 poäng är något låg och kommer därför prova med ett överspel i denna matchen!

SlamDunk - 04 Oktober, 2013, 16:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!