OBS: Matchen drar igång 13:15!

Ska jag ens kommentera Lok. Zagreb? Aja, jag gör det kortfattat. Zagreb har en stabil 0-2-ledning till 3-2 i andra halvlek och om det var uppgjort kan diskuteras. Jag vill inte vara ''jobbig'' med det här med uppgjorda matcher, men det kan mycket väl ha varit det då målen man släppte in var rent av komiska. Men nog om det. Bara att ta nya tag, helt enkelt - även om det var riktigt surt att åka på något sådant.

Nu väntas helg, och som vanligt är det ett stort spelutbud vilket gör det kanske lättare att finna något riktigt bra drag, men som även kan leda till att man lirar alldeles för mycket som kan leda till att det blir en väldigt mörk dag för en. För min del lär det bli ett par lir, och huvuddraget spelas redan tidigt på lördagen. Så vi får hoppas att dagen inleds på bästa sätt.

Det handlar om en tidig Championship-match mellan Birmingham och Bolton.

Okej, vi kan börja med hemmalaget Birmingham. Birmingham gjorde en urusel säsongsinledning och låg nere i botten efter flera spelade omgångar. Man hade en knapp 0-1-seger mot värdelösa Yeovil men utöver det var man nästan chanslösa i resterande matcher. Men så tog man emot Sheffield Wed..... Och då vände det!

Laget lånade in stortalangen Lingard från Manchester United och fick direkt spela hemma mot Sheff. Wed. Vad gjorde han då? Jo, nämligen HELA fyra mål! Inget annat än imponerande. Birmingham tog sin första hemmaseger då man vann med klara 4-1. Några dagar senare skulle man ta emot Swansea i Capital One Cup där man var uträknade innan matchen, men laget stod för en skräll och vann med otroliga 3-1.
Några dagar senare gästade man ett formstarkt Reading där man förlorade med 2-0 - ett resultat som inte riktigt speglade matchbilden då Birmingham var minst lika bra, men visade inte effektiviteten som Reading hade. Och så några dagar senare var det återigen dags för match, denna gång på hemmaplan mot Millwall. Ett Millwall som hade visat god form fram tills den matchen. Men vad hände? Jo, fyra mål i baken för Millwalls del och Birmingham tog en imponerande seger på nytt! Blues verkar ha vaknat och inte är det väl bara tillfälligt? Jag tror och hoppas att det inte är det.

Bolton då.... Det var inte så att någon trodde att dem skulle husera i boten av tabellen efter tio spelade omgångar. Men jo, det gör dem. Utan någon seger, dessutom. Fem oavgjorda och fem förluster har det blivit för deras del. Senast 0-0 borta mot Blackpool vilket får ses som ett godkänt resultat. Innan dess spelade man dock 1-1 mot det sämsta laget i ligan, Yeovil, på hemmaplan. Dessutom kom målet på övertid.

Birminghams Hayden Mullins och Lee Novak är tillbaka från skador, medan Wade Elliot närmar sig comeback - dock blir det inte spel i den här matchen för hans del.

Bolton kommer att sakna backen Tierney efter att han slog upp en skada i matchen mot Yeovil. Ett defensivt avbräck. Annars saknar man Mark Davies, Stuart Holden och Joe Riley sedan innan.

Fördelar:
- Birmingham har vaknat till liv - galen form
- Bolton har det fortsatt tungt - ännu ingen seger
- Birmingham har klar fördel av hemmaplan där dom tar dom flesta poängen
- Boltons defensiv som läcker ordentligt bakåt - speciellt på bortaplan: 11 insläppta på fem matcher
- Birmingham i princip skadefri trupp
- Bolton får ännu en gång spela på bortaplan - på bara några dagar, medan...
- Birmingham ännu en gång får spela på hemmaplan på bara några dagar
- Birmingham har två raka hemmasegrar mot Bolton där man även har gjort över ett mål i!

Spel: Birmingham Över 1.5 mål @ 2.20

Vi får alltså oddset 2.20 på att Birmingham ska göra över ett mål i matchen, vilket jag tycker är alldeles för högt och jag spelar det utan någon alls tvekan!

Twitter @EdinMadrid

This is the stats tab
This is the post tip