Speltips

Speltips Viking - Sandnes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-05 15:30 Spela här

Speltips Viking - Sandnes
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 8.50 Speltips: Sandnes
2013-10-05 15:30 Viking - Sandnes Sandnes 8.50 DJURET

OBS OBS OBS innan jag fortsætter så skriver jag direkt att detta ær en "spelværde" rek som kan anvændas i nån rolig parlay spel før LÅG insats.

Idag ær det derbydags i Norge mellan Viking och Sandnes ca 1.5 mil mellan lagen.

Dessa 2 lag ær Viking som slåss i toppen i Tabellen mot ett sandnes som slåss i før nytt kontrakt, MEN jag tycker oddsen ær ganska ordentligt "fel" sjælv skulle jag nog sætta 1.60-2.80-4 ggr

Men idag betalar bet365 8.50!!!!! på Sandnes och detta måste bara testas.

Detta ær 2 lag med riktigt hat emot varandra matcherna brukar sluta i mindre krig och riktiga jævla kæmpakamper.

Sandes ær ett lag som ingen blir klok på hær i byn dom blandar riktiga toppprestationer med rejælva bottenapp, først pressar dom sjælvaste rosenborg i 90 minuter før att i næsta match få stryk emot Start med 7-0.

MEN nær spelet stæmmer ær dom ett riktigt bra fotbollslag som allt som ofta gør det svårt før dom lite bættre lagen och motivationen idag kan jag lova ær 100% på topp hær i Sandes och Stavanger pratas det fotboll till max idag och området ær uppdelat i 2 olika læger, riktigt spænnande match på førhand.

Lagen har inga kænnbara avbræck och båda lagen har MASSOR att spela før.

Jag tror absolut Sandnes har kapacitet att vinna denna matchen och att något lag øverhuvudtaget kan betala 8.50 ær før mig otroligt då Tippeligan hela året varit en serie dær verkligen alla slår alla.

Jag tror det blir krig (eller vet rættare sagt) och såna matcher vet vi alla att dom kan gå lite hur som helst, spæ dær på också att detta ær ett HAT derby, och kan æven berætta att jag just nu sitter och tittar ut genom fønstret hær i stavanger och ser regnet vræka ner, kommer absolut inte bli nån skønfotboll.

Men ALLTSÅ 8.50 !!!!!!!!! På ett hatderby i en liga dær alla blandar och ger och slår varandra ?? Det ær på TOK før høgt æven om Viking i grunden ær det bættre laget.

Dessa 2 lag møtte varandra i en træningsmatch infør sæsongen och enligt all info jag får fram av jobbarpolarna med trupper till matchen som liknar trupperna idag, och då vann SANDNES med HØR O HÆPNA 5-0 !!!!! Som sagt sæger det igen att Sandnes ær ett lag som har HØGA toppar och DJUPA dalar.

8.50 kan anvændas som Parlay virke før den som vill gøra något roligt skrællspel att følja, før jag menar vem vill inte X sitt skrællspel med ett lag som står i 8.50!!!! man kan få ruskigt høgt odds med en sån match som virke.

Lycka till ni som anvænder den, jag ger Sandnes ca 25% chans att vinna matchen helt sonika ær 8.50 ett odds som ær SJUKT..


Lyyyyyycka till..

DJURET - 05 Oktober, 2013, 11:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DJURET - 2013-10-05 14:34:40

Tog inte många timmar innan oddset sænktes till @ 6..

Fortsatt visst værde enligt mig.