Spelar ö 3 mål (asian) i matchen mellan BK Häcken och Malmö FF. bet365 betalar 2.25. Spelet innebär void (pengarna tillbaka) om det blir tre mål i matchen.

1. Malmö 26 16 6 4 49:26 54
11. Häcken 26 9 5 12 32:36 32

Hemma:
13. Häcken 13 6 1 6 19:16 19

Borta:
1. Malmö 13 8 3 2 28:15 27

Över 2,5 mål:
MFF: 13/26 matcher.
På bortaplan: 8/13 matcher.
BK Häcken: 11/26 matcher
På hemmaplan: 6/13 matcher.

Över 3,5 mål:
MFF: 11/26 matcher totalt.
På bortaplan: 7 av 13 matcher
Häcken: 9/26 totalt
På hemmaplan: 5/8.

Målsnitt MFF på bortaplan: 3,3/match
Målsnitt Häcken på hemmaplan: 2,7 mål/match.

MFF har hållit nollan i sina två senaste bortamatcher. Totalt har man hållit nollan i tre bortamatcher på hela året. Nu ställs man mot ett Häcken som gjort sju mål på sina senaste två hemmamatcher. Detta har varit utan lagets bäste målskytt och främste spelare - El Kabir. Han är nu tillbaka. Så att MFF håller nollan känns inte så troligt den här gången.

Framåt är MFF fortsatt mycket formstarka. Matchen mot Mjällby var inte riktigt bra, men trots det skapade man ett gäng chanser och borde gjort något mål till. Målet Friberg gjorde i slutet av matchen var förmodligen guldmålet. Poängtapp där och guldstriden hade levt - nu är det fyra pinnar ner till Blåvitt - som ska till Tele 2 och möta ett formstarkt DIF...

Att MFF gjorde en relativt svag insats mot Mjällby tror jag kommer innebära att vi får se ett förbättrat MFF här. Är det något vi lärt oss av årets MFF är det att de sällan gör två dåliga prestationer i rad. Får de bara i gång ett anfallsspel som ligger något sånär nära högstanivån kommer de straffa ett Häcken som inte är så starka försvarsmässigt.

Häcken har också klättrat en del efter hyfsade resultat på slutet. Har nu fem poäng ner till Öster på kvalplats. Smålänningarna möter Gefle tidigare på dagen, vilket innebär att Häcken kommer gå in till matchen mot MFF med minst fem pinnar ner till kvalplats, och dessutom en match mer spelad.Vad innebär då detta? Trots att lagen kämpar i botten respektive toppen hade läget varit allvarligare om det varit för ett par omgångar sen. Nu är guldet för MFF mer eller mindre grejat samtidigt som Häcken ska ha väldigt mycket oflyt för att degraderas. Det innebär att jag tror vi kommer få se två relativt avslappnade lag som både är anfallsinriktade. Offensiv kvalitet finns det i båda lagen och jag tror inte det kommer avstanna vid ett oavgjort resultat.

Känns som 2-2 eller 1-3 ligger nära till hands här. Två av de senaste tre inbördes mötena i Allsvenskan har gått ö3,5. Att båda lagen gör mål här känns väldigt troligt. Känns ändå bra att välja asian 3 vilket ger oss pengarna tillbaka om matchen stannar på tre mål.

Den som vill kan naturligtvis spela ö2,5 också. Jag väljer dock asian ö 3 tack vare oddshöjningen det innebär. Hamnar vi på tre mål är det troligt att vi också får ett fjärde då laget som ligger under kommer gambla rejält.

Medelinsats. @nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip