Ni som följer bloggen vet att jag tjatat om Sijsling mer eller mindre hela veckan, oddsen har dock enbart varit spelvärda mot Darcis enligt min mening. Holländaren är i kanonslag för dagen och sitter förstaserven så är poängen i princip vunnen på detta snabba underlag. I dagens semifinal var dock stundtals förstaserve procenten för låg vilket fick till följd att han faktiskt blev bruten 3 gånger i matchen. Bättring krävs på detta område för att få utdelning mot en riktigt bra returnerare som Stepanek men det är precis det jag tror att vi kommer att få se också. Är fullt medveten om att den mindre bildsköne tjecken är i fint slag för dagen och även han trivs fint på de snabba inomhusbanorna. Stepanek vann Challengern i Orleans förra veckan där förutsättningarna var liknande som denna vecka. Visst en turneringsvinst är alltid en turneringsvinst men är man rankad runt 40 i världen så ska man naturligtvis ha goda chanser att vinna tävlingar på den här lägre nivån. Jag tycker denna final känns öppen på förhand och håller således inte med bolagen. Är övertygad om att det blir tätt och jämnt men har en fin feeling för att det till slut blir Sijsling som lyfter bucklan på Söndag eftermiddag. Spelarna har lite märkligt nog aldrig tidigare spelat mot varandra på ATP-nivå.

Jag ger Sijsling ca 50% vinstchans och finner därför fint spelvärde i 2.62 som bet365 så givmilt erbjuder. Lirar 6/10 units på detta.
Finner även överspelet riktigt intressant med dessa förutsättningar och kliver in med 7/10 units på över 22.5 game till 1.90 hos samma bolag

EDITERAD 2013-10-05 23.46:08

EDITERAD 2013-10-05 23.49:37

This is the stats tab
This is the post tip