Speltips

Speltips Ponferradina - Barcelona B

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-06 17:00 Spela här

Speltips Ponferradina - Barcelona B
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 2.05 Speltips: 1
2013-10-06 17:00 Ponferradina - Barcelona B 1 2.05 master

Lite surt att huvuddraget inte satt denna lördag, men Millwall Ö 1.5 till tre gånger pengarna som jag också rekade satt alldeles för enkelt. Sedan satt även Nantes+Ö 2.5 mål till 2.87 som jag tipsade om på planket, så det blev ändå en bra dag till slut. Till söndagen får man hoppas att huvuddraget sitter, det är väl tur för det nu efter några missar i rad.

Jag tror att jag har funnit ett klart intressant spel till söndagen som jag ser är söndagens bästa spel enligt mig. Vi tar oss till Spanien och Segunda Division där Ponferradina tar emot Barcelona B.

Ponferradina befinner sig på en 10:e plats med tre segrar, två oavgjorda och två förluster. Bortalaget, Barcelona B ligger några placeringar under, på en 14:e plats - det med tre segrar, en oavgjord och tre förluster.

Ponferradina har gjort det relativt bra än så länge och kommer till denna match med en bra form trots att man förlorade senast. Det blev en knapp förlust borta mot Mirandes med 1-0, men enligt statistiken var det en jämn match som lika gärna kunde ha slutat oavgjort. Innan dess tog man två raka segrar, en stark bortaseger mot Alcorcon för att sedan vinna stort hemma mot Hercules. Siffrorna skrevs till hela 5-1! Annars har man fina resultat från denna säsong, speciellt på hemmaplan där man än så länge spelar oerhört bra och är fortsatt oslagbara. 2-2 hemma mot Gijon i en match där man även missade en straff och en stabil 2-0-seger hemma mot Sabadell. En imponerande bortamatch som sticker ut är den borta mot Murcia där man klarade 2-2, mycket starkt.

Offensiven har varit riktigt bra då man har målat i sina samtliga matcher förutom i den senaste där man förlorade 1-0. Fofo har mäktat med hela fem mål, och han har gjort mål i alla matcher förutom i den senaste alltså då laget gick mållösa från matchen.

Ponferradina saknar två spelare, Carpio och Saul.

Barcelona B har blivit en aning försvagade från föregående säsong tycker jag och jag tror verkligen inte att man står för en liknande prestation som förra året. Även om han har några intressanta lirare.

Laget kommer till denna match med två raka förluster, borta mot Huelva där man förlorade klart med 3-0 och senast då man förlorade hemma mot Mallorca med 0-1. Innan dess hade man en fin form med fyra raka utan förlust. Men skadorna har drabbat laget oerhört hårt, vilket syns på dem senaste resultaten.

Barcelona B saknar en hel drös med spelare till denna match, däribland Sergi Gomez, Dongou, Campins, Cá, Ié, Grimaldo och Juste. Vi snackar här om ordinarie spelare i backlinjen. Dongou är dock inte ett defensivt avbräck utan ett stort avbräck offensivt sett. Dongou utgick senast mot Mallorca och laget tappade då allt i offensiv riktning vilket säger allt om hur mycket han betyder för detta Barcelona B.

Ett målglatt och hemmastarkt Ponferradina mot ett oerhört bortasvagt Barcelona B som saknar en hel del spelare - speciellt i försvaret, kan bara sluta på ett sätt om fotbollen är rättvis! En hemmaseger.

Ponferradinas Trupp: Diego, Castañeda, Samuel, Robusté, Fofo, Juande, Juanjo, Yuri, Marquitos, Santamaría, Jonathan, Alan Baró, Acorán, Rueda, Cristian, Diega Sánchez, Óscar Ramírez, Alberto, Javi Lara och Dinu.

Förmodad startelva:

Santamaría
Ramírez – Alan Baró – Juande – Castañeda
Jonathan – Alberto
Acorán – Fofo – Marquitos
Yuri

Barcelona Bs Trupp: Masip, Ortolá, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Espinosa, Babunski, Bagnack, Sergi Samper, Denis Suárez, Pol Calvet, Dani Nieto, Lucas, Edu Bedia, Adama Traore, Sanabria och Sandro.

Förmodad startelva:

Masip
Patric – Ilie – Bagnack – Planas
Denis Suárez – Samper – Espinosa
Dani Nieto – Sandro – Joan Román

Spel: Ponferradina @ 2.05

Twitter @EdinMadrid

master - 05 Oktober, 2013, 23:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!