Speltips

Speltips Patriots at Bengals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-10-06 19:00 Spela här

Speltips Patriots at Bengals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,92 Speltips: Patriots (-1)
2013-10-06 19:00 Patriots at Bengals Patriots (-1) 1,92 JohnAnthony

New England Patriots (4-0) at Cincinnati Bengals (2-2)


I en match som är mycket viktig för båda lagen möts obesegrade New England Patriots som vill bli förstaseedade i AFC och Cincinnati Bengals som behöver en vinst mot ett av topplagen i AFC för att visa att man bör tas på allvar i år.

Bengals inledde säsongen bra genom att spela jämnt med Chicago Bears och vinna över Pittsburgh Steelers och Green Bay Packers för att i förra veckan förlora mot Cleveland Browns som trots tre vinster i år inte är något bra lag.

Det som har hänt i Bengals är att lagets anfall har stagnerat, kombinationen QB Andy Dalton till WR A.J Green har forcerats hela säsongen och när inte Green är vidöppen så hittar inte Dalton fram med bollen överhuvudtaget. Laget har hamnat i den mest förrädiska av alla NFL fällor och förlitat sig på ett ensidigt anfallsspel. Senast mot Browns gjorde laget sex poäng på hela matchen.

Bengals kommer behöva spela avsevärt mycket bättre och göra minst 25-30 poäng för att slå New England ikväll vilket innebär att Dalton måste överlista Patriots Coach Bill Bellichick och spela en ren match utan interceptions eller fumbles. Patriots försvar har utvecklats och inlett årets säsong mycket bra delvis tack vare CB Aqib Talib som har kunnat stänga ner sin reciever genomgående och fångat hela 4 interceptions den här säsongen. Talib mot Green kommer vara en avgörande matchup ikväll, Green behöver vara öppen och göra poäng för att Bengals ska ha en chans. Patriots försvar släpper till 14,2 ppg vilket är sjätte bäst i ligan.

Coach Bellichick är utan tvekan ett defensivt geni och har under åren visat upp några av de smartaste och mest effektiva försvarsstrategierna som någonsin funnits och bland annat vunnit tre Superbowls även om det var ett tag sedan nu.

Även Patriots har haft sina problem och i stort sett stått utan anfallsvapen för QB Tom Brady, inför säsongen gjorde man sig av med Bradys slot reciever Wes Welker och tappade dessutom TE Aaron Hernandez när han visade sig vara inblandad i ett mordfall under sommaren. Brady har dock löst lagets situation och alltså lett sitt lag till ett obesegrat facit såhär långt. Inför dagens match får han tillbaka WR Danny Amendola vilket kommer göra stor skillnad för Patriots anfall. Brady har alltid sitt lag i position att vinna matcher och jag tror han får den hjälp han behöver ikväll av sitt försvar.

Spel: Patriots -1

Odds: 1,92

Bookmaker: bet365

Insats: 3/10 units

JohnAnthony - 06 Oktober, 2013, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!