Speltips

Speltips Saints at Bears

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-10-06 19:00 Spela här

Speltips Saints at Bears
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2,32 Speltips: Saints (-2,5)
2013-10-06 19:00 Saints at Bears Saints (-2,5) 2,32 JohnAnthony

New Orleans Saints (4-0) at Chicago Bears (3-1)

New Orleans Saints är tillbaka som titelutmanare efter förra veckans MNF seger mot dittills obesegrade Miami Dolphins. Saints har visat upp ett anfallsspel som är på gränsen till Madden nivå, det vill säga tevespelsmässigt. QB Drew Brees passar för i snitt 338, 2 ypg och laget ligger på 27 ppg över säsongen så här långt.

Två avgörande faktorer för Saints utöver Brees är TE Jimmy Graham som spelar på en egen nivå och numera anses som ligans bästa TE av de allra flesta samt att lagets Coach Sean Payton har kommit tillbaka efter avstängningen förra säsongen. Skillnaden från förra säsongen är att laget nu spelar som en enhet snarare än två. Defense och Offense bidrar båda till att dominera motståndarna. Sean Payton och DC Rob Ryan har format ett försvar som är riktigt bra och framför allt forcerar fram misstag från motståndarna och skapar turnovers, hittills 12 sacks och 7 interceptions tack vare en extrem aggressivitet i försvaret.

En av nycklarna i kvällens match kommer vara hur Chicago Bears offensiva linje hanterar Saints passrush. Bears O-line har spelat ruskigt bra i år och bara släppt till 6 sacks och 20 QB hits samtidigt som de spelat bra i lagets springspel. Min känsla är att enheten har överpresterat i år sedan de förra säsongen var en av de allra sämsta i hela ligan och lagets absoluta achilleshäl. Ikväll kommer de med säkerhet sättas på prov.

Jag förväntar mig att den här matchen avgörs på lagens offensiva linjer, Bears har haft svårt att sätta press på motståndarnas QB den här säsongen och om Saints O-line håller Brees ren är matchen över, då kommer inte Bears kunna hänga med i poängproduktionen. Även Bears offensiva linje kommer spela en viktig roll, QB Jay Cutler kan göra mycket poäng och vara dominant om har får tid. Får han inte tid kan han dock ta dåliga beslut och bli ett problem mer än en tillgång för sitt lag.

Saints har större marginaler i den här matchen medan Bears inte har råd med några misstag. Jag tror Bears O-line tar ett steg tillbaka och Saints vinner ikväll.

Spel: Saints -2,5

Odds: 2, 32

Bookmaker: bet365

Insats: 3/10 units
JohnAnthony - 06 Oktober, 2013, 11:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!