Speltips

Speltips Fredrikstad - Bodö/Glimt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-07 19:00 Spela här

Speltips Fredrikstad - Bodö/Glimt
Land: Norge Liga: Adeccoligaen
Odds: 3.20/1.75 Speltips: 1/1X
2013-10-07 19:00 Fredrikstad - Bodö/Glimt 1/1X 3.20/1.75 master

Ponferradina gjorde sitt jobb vilket vi tackar för och bolagen tackar vi också för det fina oddset - över två gånger pengarna. Andra spel till höga odds har också suttit under dagen så formen känns kanon. Man får helt enkelt hoppas att det håller i sig ett bra tag. Vi inleder en ny vecka med huvuddrag i Norge...

Det handlar om en match mellan Fredrikstad och Bodö/Glimt. Vi kan börja med hemmalaget Fredrikstad.

Fredrikstad befinner sig i en ganska bra form, man har i alla fall inte förlorat på ett väldigt bra tag. Till denna match kommer man med sex raka utan förlust, dock har man kryssat en hel del och segrat endast en gång på dem sex försöken. Laget befinner sig på en 10:e plats i ligan, rättare sagt, ingenmansland. Dock är ligan otroligt jämn. Laget har ''bara'' sju poäng upp till kvalplats med en match mindre spelad, vid vinst kan man ju bara vara fyra poäng borta från kvalet vilket är inte så många poäng att ta in sen på fyra matcher. Åtta poäng har man tillgodo till nedflyttning, men det ska laget kunna klara då dem inte är tillräckligt dåliga för att tappa så många poäng med fem matcher kvar. Ja, det är fem matcher kvar. Så nej, det är inte så att de inte har något att spela för. Självklart vill man försöka nå kvalplatsen.

Bodö/Glimt har varit överlägsna denna säsong. I föregående match säkrade man uppflyttning, alltså är man klara för högstaligan till nästa säsong, det med fem matcher kvar. Inget annat än imponerade. Det är mycket tack vare hemmaspelet där man ännu inte tappat någon poäng. På bortaplan har man varit det bästa laget trots att man tappat en hel del poäng. Det firas vilt i Bodö/Glimt och nu kommer man bara spela av resterande matcher. Dessutom har man redan börjat slappna av, redan innan man säkrade uppflyttning. På bortaplan har man två raka utan seger. 1-1 mot mediokra Strömmen där man låg under och en förlust mot starka Hodd med 2-1 där man reducerade sent till 2-1 efter att ha legat under med 2-0.

Motivation slår klass, brukar det heta. Och det är just det är så i den här matchen. Fredrikstad har en chans att nå kvalplats och har klar fördel av hemmaplan och kommer naturligtvis ge allt i denna match. Bodö/Glimt har precis säkrat uppflyttning vilket drar ner på motivationen rejält då man kan förlora alla resterande matcher och man kommer ändå spela i högstaligan nästa säsong. Det vet dom om ju. Och Bodö/Glimts tränare kan även komma att lufta lite i laget och ge ''bänkspelarna'' speltid när man redan har nått sitt mål.
Kaptenen Christian Berg är högst osäker till spel. Han är nämligen klar för just Fredrikstad nästa säsong och får troligen "vila" i den här matchen.

Ännu en klar fördel är att Fredrikstad aldrig har förlorat mot Bodö/Glimt på hemmaplan. Förutsättningarna är dessutom dem bästa för att Fredrikstad ska utöka den sviten.

Fredrikstad gör massor med mål, speciellt på hemmaplan, och det är tråkigt att Över 1.5 mål på Fredrikstad inte finns förrän på liven när matchen drar igång. Annars hade jag naturligtvis lirat det. Men....

Raka ettan till 3.20 är för högt och jag finner stort spelvärde där! Spelas dock med en låg insats.

1X till fina 1.75 går jag dock in hårt på då jag har svårt att se att Fredrikstad ska sjabbla bort oerhört viktiga poäng mot ett Bodö/Glimt som inte har något att spela för.

Rygga som vanligt på egen risk och lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid


master - 07 Oktober, 2013, 01:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DJURET - 2013-10-07 16:02:42

DNB eller 1x är nog d enda man ska röra i denna match, sj rör jag den inte alls, visst motivation är viktigt, men har sett detta bodö spela iår ocj dom är BRA så pass bra att dom hitils tagit nästan dubbelt så många poäng som fredrikstad iår, motivation slår klass fine d köper jag men nånstans dras gränsen där motivationen kan vara hir hög som helst när man möter ett lag som är sååååå mycket bättre, för ja så mycket skiljer det..

Sett både bodö och fredrikstad live iår och det är en enorm skillnad.

Men lyyyycka till sj är d hands off :)

Cash-Is-King - 2013-10-07 15:11:16

ryggar dig idag master..dnb fick det bli :)

Jonas O. - 2013-10-07 14:55:19

master: tack för millwall.
Bra rek. Jag kör på ettan med låg insats 1 unit. Håller med helt oddset är högt !

iBet123 - 2013-10-07 09:13:24

FFK saknar mittbacken Kevin Dure som blivit inkallad till u21 landslag. Ditt ö1.5 på FFK finns hos Betsson till 2.37. Viktor Noring stänger nog gärna igen även om bodö/glimt e klara. Svår match faktiskt=)